Baby’s Only kruikenzakken

Maak jouw kruik compleet met een Baby’s Only kruikenzak. Mét kruikenzak is het veel veiliger om de kruik te gebruiken. De kruik voelt dan minder heet aan. Daarnaast houdt een Baby’s Only kruikenzak de warmte goed vast, zodat de kruik langer warm blijft. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Baby’s Only kruikenzakken.

Lees meer...

Gebreide kruikenzak van Baby’s Only

De meeste kruikenzakken van Baby’s Only zijn gebreid. Het voordeel van een gebreide kruikenzak is dat deze extra goed de warmte vasthoudt. Verder ziet een gebreide kruikenzak er natuurlijk ook heel sfeervol uit. Onze kruikenzakken van Baby’s Only zijn verkrijgbaar in allerlei tinten die helemaal van deze tijd zijn. Soms is een kruikenzak vanbinnen gevoerd. Een enkele keer is de kruikenzak gebreid in een mooi kabelpatroon. Deze Baby’s Only kruikenzakken zijn een echte aanrader. De meeste kruikenzakken van Baby’s Only maak je dicht met behulp van een lintje. Zo’n lintje ziet er mooi uit en is ook heel praktisch.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een merk van traditioneel breiwerk voor baby’s in een eigentijds jasje. Overigens brengt Baby’s Only ook niet-gebreide producten op de markt, zoals wieglakens. Baby’s Only is inmiddels uitgegroeid tot een echt lifestylemerk. Wereldwijd genieten kinderen en hun ouders van de comfortabele en mooie producten van Baby’s Only. Alle producten zien er trendy uit en komen tegelijkertijd ook heel tijdloos over. Naast Baby’s Only kruikenzakken verkopen wij allerlei producten van Baby’s Only voor de inrichting van de babykamer. Onze Baby’s Only dekens, waskussenhoezen, slaapzakken, opbergzakken, knuffels, muziekdoosjes en noem maar op. Meestal hebben wij ook Baby’s Only babykleding in ons assortiment. Op de gevarieerde collectie van Baby’s Only op deze pagina raak je nooit uitgekeken. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een kruikenzak van Baby’s Only online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen, sturen wij de Baby’s Only kruikenzak meteen op, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Sense Kruikenzak

  De Baby's Only Sense Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Kruikenzak

  De Baby's Only Sun Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Kruikenzak

  De Baby's Only Kabel Uni Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 14,95

 • Quick view

  Baby's Only Classic Kruikenzak

  De Baby's Only Classic Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Kruikenzak

  De Baby's Only Sparkle Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Forest Kruikenzak

  De Baby's Only Forest Kruikenzak houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Leaf Kruikenzak Zilvergrijs

  De Baby's Only Leaf Kruikenzak Zilvergrijs houdt de warmte goed vast, zodat je kindje goed op temperatuur blijft in de wieg of het ledikant. De kruikenzak is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
7 Resultaten