Bebe-Jou Luieretui

Schone luiers en billendoekjes voor je baby neem je heel gemakkelijk mee in een luieretui van Bébé-Jou. De meeste luieretuis van Bébé-Jou zijn 24 x 15 x 2 cm groot. Dit formaat past prima in je handtas of verzorgingstas.

Lees meer...

Handige vakjes

De luieretuis van Bébé-Jou zijn perfect op maat gemaakt voor luiers. De etuis bestaan uit twee grote vakjes, waarin precies luiers passen. Billendoekjes berg je op in de kleine vakjes. De meeste luieretuis maak je weer dicht met behulp van klittenband.

Perfecte materialen

Het gebruikte materiaal is meestal nylon. Het voordeel van nylon is dat je dit heel gemakkelijk schoonmaakt. Mocht het luieretui vies zijn, dan neem je deze gewoon even af met een vochtig doekje. Aan de luieretuis van Bébé-Jou beleef je veel plezier. Zij geven jou net dat beetje extra gemak waar je op zit te wachten.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Luieretui

  In de Bebe-Jou Miffy Luieretui passen luiers en een pak billendoekjes, ideaal voor onderweg. De luieretui is gemaakt van nylon, afneembaar met een vochtige doek en met klittenband te sluiten.
  14,49
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Luieretui

  In de Bebe-Jou Sweet Deer Luieretui passen luiers en een pak billendoekjes, ideaal voor onderweg. De luieretui is gemaakt van nylon, afneembaar met een vochtige doek en met klittenband te sluiten.
  12,99
2 Resultaten
Trustpilot