KipKep Luieretui

Of het nu gaat om strippeltjes, ruitjes of streepjes, de meest uiteenlopende patroontjes vind je terug op de luieretuis van KipKep. Alle etuis zien er heel leuk uit. En natuurlijk zijn ze ook ontzettend handig. Het is een fijn opbergmiddel voor luiers en billendoekjes voor je baby.

Lees meer...

Handige indeling

De meeste luieretuis van KipKep bestaan uit grote vakken voor de luiers en kleinere vakjes voor billendoekjes. Aan de grote vakken zit geen sluiting, waardoor je de luiers heel gemakkelijk weer uit het etui haalt. De meeste luieretuis sluit je met behulp van klittenband.

Eenvoudig mee te nemen

De meeste exemplaren zijn lekker compact, zodat je deze mee kunt nemen in je handtas of verzorgingstas. Is het luieretuis vies, dan kun je deze vaak wel een in de wasmachine of met een vochtig doekje worden afgenomen. Lees voor meer informatie de productbeschrijving van de desbetreffende etui.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kipkep Napper Luieretui

    Met een KipKep Napper luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In het etui passen 3 luiers en een dun pakje billendoekjes. Tip: ook leuk om weg te geven als kraamcadeau!
    10,35
1 Resultaten
Trustpilot