32 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end
32 Resultaten
  1. Go to start
  2. Vorige
  3. 1
  4. 2
  5. Go to end

Ardo borstvoedingaccessoires

 

Wanneer je je kindje borstvoeding wilt geven in plaats van flesvoeding zijn er hulpmiddelen verkrijgbaar die tijdens het voeden extra comfort bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld tepelhoedjes om geïrriteerde tepels te voorkomen en is de huid rondom de tepel droog en overgevoelig dan kan je dit behandelen met tepelzalf. Bij Babypark zijn er diverse borstvoeding accessoires verkrijgbaar.

 

Handige Ardo borstvoedingshulpmiddelen

Het merk Ardo heeft alles in huis om de borstvoedingsperiode zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Zo heeft Ardo onder ander Ardo borstkolven en Ardo handkolven, maar ook Ardo zoogkompressen. De Ardo borst- en handkolven maken gebruik van de ‘Vacuum Seal’ technologie, dit betekent een 100% gesloten systeem waarbij er dus geen lucht bij het kolven kan komen en er zo een 100% effectieve blokkering van ziektekiemen en verontreinigingen ontstaat. Verder kunnen vacuümsterkte en kolfritme aangepast worden aan jouw persoonlijke behoeftes en het zuiggedrag van je baby. De borst- en handkolven van Ardo zijn ook nog eens stiller en zachter dan andere borstkolven. Voor de Ardo borst- en handkolven zijn er diverse extra Ardo (reserve) onderdelen verkrijgbaar.

 

Over Ardo

Ardo is een Zwitsers familiebedrijf dat in 1995 is opgericht en zich richt op de productie en verkoop van hoogwaardige medisch-technische producten.  Ardo heeft veiligheid voor moeder en kind hoog in het vaandel, de producten van Ardo zijn namelijk onderworpen aan strenge kwalititeitsvoorschriften en de wet voor medische producten. Op onze website vind je de actuele producten van Ardo. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.