Ardo borstvoedingaccessoires

 

Wanneer je je kindje borstvoeding wilt geven in plaats van flesvoeding zijn er hulpmiddelen verkrijgbaar die tijdens het voeden extra comfort bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld tepelhoedjes om geïrriteerde tepels te voorkomen en is de huid rondom de tepel droog en overgevoelig dan kan je dit behandelen met tepelzalf. Bij Babypark zijn er diverse borstvoeding accessoires verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Handige Ardo borstvoedingshulpmiddelen

Het merk Ardo heeft alles in huis om de borstvoedingsperiode zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Zo heeft Ardo onder ander Ardo borstkolven en Ardo handkolven, maar ook Ardo zoogkompressen. De Ardo borst- en handkolven maken gebruik van de ‘Vacuum Seal’ technologie, dit betekent een 100% gesloten systeem waarbij er dus geen lucht bij het kolven kan komen en er zo een 100% effectieve blokkering van ziektekiemen en verontreinigingen ontstaat. Verder kunnen vacuümsterkte en kolfritme aangepast worden aan jouw persoonlijke behoeftes en het zuiggedrag van je baby. De borst- en handkolven van Ardo zijn ook nog eens stiller en zachter dan andere borstkolven. Voor de Ardo borst- en handkolven zijn er diverse extra Ardo (reserve) onderdelen verkrijgbaar.

 

Over Ardo

Ardo is een Zwitsers familiebedrijf dat in 1995 is opgericht en zich richt op de productie en verkoop van hoogwaardige medisch-technische producten.  Ardo heeft veiligheid voor moeder en kind hoog in het vaandel, de producten van Ardo zijn namelijk onderworpen aan strenge kwalititeitsvoorschriften en de wet voor medische producten. Op onze website vind je de actuele producten van Ardo. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Ardo Dubbele Afkolfset

  De Ardo Dubbele Afkolfset bestaat uit alle onderdelen (behalve de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven. Deze reserve onderdelen zijn ideaal wanneer je een langere periode intensief borstvoeding geeft.
  39,90
 • Quick view

  Ardo Temperature Pack Hoesje

  Dit Ardo Temperature Pack Hoesje beschermt de huid tegen te sterke kou of warmte. De hoes past bij de Ardo Temperature Pack Borstkompres en is te gebruiken als reserveonderdeel.
  11,15
 • Quick view

  Ardo Temperature Pack Borstkompres

  Het Ardo Temperature Pack Borstkompres kan zowel warm als koud gebruikt worden en verlicht bij stuwing, gespannen borsten of beginnende borstontsteking. De ruime uitsparing voorkomt contact met de gevoelige tepel.
  33,10
 • Quick view

  Ardo Bottle Set

  Met de Ardo Bottle Set kun je moedermelk op een praktische en hygiënische manier bewaren. De set bestaat uit afsluitbare 3 flesjes van ieder 150 ml die gemaakt zijn van hoogwaardig BPA-vrij polypropyleen.
  11,15
 • Quick view

  Ardo Day&Night Zoogcompressen 60 Stuks

  De Ardo Day&Night Zoogcompressen bieden comfort en maximale bescherming tijdens de borstvoedingsperiode. De zoogcompressen zijn hygiënisch per stuk verpakt en worden geleverd in een doos van 30 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Ardo Calypso Adapter

  Met de Ardo Calypso Adapter kun je de Calypso borstkolf (enkelzijdig, Double Plus en To Go) ook gebruiken wanneer de batterijen op zijn. De adapter heeft een extra lang snoer voor voldoende bewegingsvrijheid.
  19,85
 • Quick view

  Ardo Enkele Afkolfset

  De Ardo Enkele Afkolfset bestaat uit alle onderdelen (behalve de borstkolf zelf) die nodig zijn voor het kolven. Deze reserve onderdelen zijn ideaal wanneer je een langere periode intensief borstvoeding geeft.
  25,40
 • Quick view

  Ardo Flessenstandaard

  De Ardo Flessenstandaard is een handig hulpmiddel bij het kolven. De flessenstandaard voorkomt dat een flesje tijdens het kolven om kan vallen. De handige flessenstandaard is gemaakt van polypropyleen.
  4,60
 • Quick view

  Ardo Membraan + Dop

  De Ardo Membraan + Dop sluit de kolf vacuüm af zodat er een gesloten systeem ontstaat. De onderdelen kun je als reserveonderdelen gebruiken.
  9,95
 • Quick view

  Ardo Pumpset Kit

  De Ardo Pumpset zorgt ervoor dat je de Ardo Amaryll handkolf ook kunt gebruiken als afkolfset voor de elektrische Calypso borstkolf. Zo hoef je alleen nog maar de motor van de Calypso borstkolf aan te schaffen.
  10,95
 • Quick view

  Ardo Borstvoedingstas

  De Ardo Borstvoedingstas heeft verschillende handige binnenvakken, een beschermhoes voor je borstkolf en een verstelbare draagriem om de tas prettig te dragen. Ideaal voor borstvoeding of kolven onderweg!
  41,95
 • Quick view

  Ardo Service Kit

  Met de Ardo Service Kit heb je de vervangingsonderdelen voor de Ardo afkolfset. Handig als onderdelen kwijt of beschadigd zijn! De Service kit bestaat uit 2 lipventielen, 1 slangadapter en 1 vacuümtrekker.
  9,95
32 Resultaten
 1. 1
 2. 2