Elodie Details slabbetjes en spuugdoekjes

 

De slabbetjes van Elodie Details zijn heel comfortabel en zien er leuk uit. Alle items zijn stuk voor stuk met zorg ontworpen. En dat zie je! De moderne printjes en toffe kleuren maken de producten en Elodie Details een favoriet van veel ouders.

Lees meer...

 

Praktische details

De slabbetjes van Elodie Details zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Soms is het voldoende om een vochtig doekje over de slab te halen. Het gebruikte materiaal is in veel gevallen ook heel snel weer droog. Aan sommige slabbetjes zit een zakje dat geknoeid eten opvangt.

 

Over Elodie Details

Elodie Details werd bedacht door Linda Sätterström, moeder van baby Elodie. Enkele jaren geleden kwam Sätterström tot de ontdekking dat er niet zoveel leuke accessoires waren voor haar kindje. Hierop begon ze zelf met ontwerpen. Inmiddels is Elodie Details een heel bekend merk met talloze fans wereldwijd.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Pierrot Spuugdoekje

  Dit Elodie Details Pierrot Spuugdoekje is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. Het stijlvolle spuugdoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van koordjes.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Dots of Fauna Slab

  Deze Elodie Details Dots of Fauna Slab is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en met klittenbandsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  25,90
22 Resultaten