Elodie Details slabbetjes en spuugdoekjes

 

De slabbetjes van Elodie Details zijn heel comfortabel en zien er leuk uit. Alle items zijn stuk voor stuk met zorg ontworpen. En dat zie je! De moderne printjes en toffe kleuren maken de producten en Elodie Details een favoriet van veel ouders.

Lees meer...

 

Praktische details

De slabbetjes van Elodie Details zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Soms is het voldoende om een vochtig doekje over de slab te halen. Het gebruikte materiaal is in veel gevallen ook heel snel weer droog. Aan sommige slabbetjes zit een zakje dat geknoeid eten opvangt.

 

Over Elodie Details

Elodie Details werd bedacht door Linda Sätterström, moeder van baby Elodie. Enkele jaren geleden kwam Sätterström tot de ontdekking dat er niet zoveel leuke accessoires waren voor haar kindje. Hierop begon ze zelf met ontwerpen. Inmiddels is Elodie Details een heel bekend merk met talloze fans wereldwijd.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Tender Blue Slab

  Deze Elodie Details Tender Blue Slab is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en met klittenbandsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Slab

  De Elodie Details Faded Rose Slab is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een klittenbandsluiting.
  25,90
 • Quick view

  Elodie Details Spuugdoekje Tender Blue

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij dit Elodie Details Spuugdoekje Tender Blue. Het spuugdoekje is gemaakt van zachte materialen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  14,90
 • Quick view

  Elodie Details Gold Shimmer Slab

  Deze Elodie Details Gold Shimmer Slab is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en met klittenbandsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Embedding Bloom Spuugdoekje

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij dit Elodie Details Embedding Bloom Spuugdoekje. Het spuugdoekje is gemaakt van zachte materialen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  14,90
 • Quick view

  Elodie Details Pierrot Spuugdoekje

  Dit Elodie Details Pierrot Spuugdoekje is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. Het stijlvolle spuugdoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van koordjes.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn Rain Slab Met Mouw

  Het Elodie Details Unicorn Rain Slab Met Mouw zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Je kan de stijlvolle slab eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Dots of Fauna Slab

  Deze Elodie Details Dots of Fauna Slab is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en met klittenbandsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  25,90
 • Quick view

  Elodie Details Mineral Green Spuugdoekje

  Dit Elodie Details Mineral Green Spuugdoekje is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. Het spuugdoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van drukknoopjes.
  14,90
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn Rain Slab

  De Elodie Details Unicorn Rain Slab is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een klittenbandsluiting.
  25,90
 • Quick view

  Elodie Details Watercolor Wings Spuugdoekje

  Dit Elodie Details Watercolor Wings Spuugdoekje is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. Het spuugdoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van drukknoopjes.
  14,90
 • Quick view

  Elodie Details Spuugdoekje Precious Pretty

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij dit Elodie Details spuugdoekje. Het spuugdoekje is gemaakt van zachte materialen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  14,90
 • Quick view

  Elodie Details Embedding Bloom Slab

  Deze Elodie Details Embedding Bloom Slab is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en met klittenbandsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn Rain Spuugdoekje

  Dit Elodie Details Unicorn Rain Spuugdoekje is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. Het spuugdoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van drukknoopjes.
  14,90
 • Quick view

  Elodie Details Feathered Friends Slab Met Mouw

  Het Elodie Details Feathered Friends Slab Met Mouw zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Je kan de stijlvolle slab eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Dots of Fauna Spuugdoekje

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij dit Elodie Details Dots of Fauna Spuugdoekje. Het spuugdoekje is gemaakt van zachte materialen en met drukknoopjes om de nek van je kindje vast te maken.
  14,90
 • Quick view

  Elodie Details Watercolor Wings Slab

  De Elodie Details Watercolor Wings Slab is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een klittenbandsluiting
  25,90
17 Resultaten