Koeka slabbetjes en spuugdoekjes

 

Aan jouw babyuitzet mogen slabbetjes en spuugdoekjes natuurlijk niet ontbreken. Je kindje morst regelmatig, maar met de Koeka slabbetjes en spuugdoekjes is dit geen enkel probleem. Koeka kiest voor materialen die fijn aanvoelen en daarnaast goed vocht opnemen.

Lees meer...

 

Over Koeka

Koeka heeft een sterke voorkeur voor het gebruik van badstof. Dat is bij uitstek textiel dat uitstekend vocht opneemt en lekker zacht aanvoelt voor je kindje. Kortom, het perfecte materiaal voor slabbetjes en spuugdoekjes. Alle Koeka producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen helemaal aan het doel dat Koeka beoogt: babyproducten maken die zowel mooi als functioneel zijn.

 

Bestel online

De mooiste en fijnste Koeka producten bestel je heel gemakkelijk online. Wacht niet langer, en bestel vandaag nog jouw favoriete Koeka slabbetjes en spuugdoekjes via onze webshop.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Dijon Slab

  De Koeka Dijon Slab is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab is gemaakt van zacht katoen en dankzij de drukknopen gemakkelijk om te doen.
  9,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Spuugdoekje

  Het Koeka Dijon Spuugdoekje is gemaakt van zacht badstof. De handige doek beschermt je kleding wanneer je kindje moet spugen. Dankzij de speciale vorm blijft het doekje goed op de schouder liggen.
  9,95
 • Quick view

  Koeka Antwerp Mini Slab

  De Koeka Antwerp Mini Slab is ideaal tijdens het eten. Met de stijlvolle slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab van Koeka is gemaakt van zacht katoen en voelt comfortabel aan.
  16,95
 • Quick view

  Koeka Rome Slab Leaf

  De Koeka Rome Slab Leaf is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab is gemaakt van zacht katoen en dankzij de drukknopen gemakkelijk om te doen.
  12,50
 • Quick view

  Koeka Venice Mini Slab

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Koeka Venice mini slab. De slab is gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoopsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
5 Resultaten