Auto organizers

Met een auto organizer zorg je ervoor dat jouw auto niet bezaaid ligt met speelgoed en andere zaken die jouw kinderen gebruiken op de achterbank. Niet alleen prettig voor het oog maar ook praktisch voor jouw kindje. Zo is de kans dat speelgoed van de bank op de vloer van de auto rolt, een stuk kleiner. Met de organizer voor de auto is dus alles steeds binnen handbereik. Daarnaast wordt de autostoel natuurlijk beschermd tegen beschadigingen of het kliederen van de kinderen. Je bestelt jouw car organizer natuurlijk ook gewoon via Babypark waar wij enkel A-merken voeren. Dan weet je dat het van de beste kwaliteit is en dat je door onze laagsteprijsgarantie daar nooit teveel voor betaalt.

Lees meer...

Assortiment car organizer

In ons assortiment vind je verschillende auto organizers waaronder een van het merk A3. Die biedt met zijn zes opbergvakken plaats aan vele spullen waaronder ook een drinkbeker en een handige tablethouder zodat jouw kind eenvoudig een filmpje kan kijken zonder zelf een tablet vast te hoeven houden. De organizer beschermt de achterkant van jouw autostoel tegen krassen en vlekken. Omdat het eenvoudig is te verwijderen is het ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Sommige auto organizers zijn ook geschikt voor de kinderwagen. Zo zorg je ervoor dat jouw kinderwagen voorzien wordt van een heleboel extra opbergvakken.

Bestellen organizer auto

Zorg ook voor een opgeruimde auto en schadevrije autostoelen door jouw auto organizer via Babypark te bestellen. Doe je dat voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag. De verzending is gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt. Je kunt met de auto ook altijd een Babypark megastore in jouw regio bezoeken. We hebben momenteel 10 megastores door heel het land. Hier vind je ook ons assortiment auto organizers zodat je het met eigen ogen kunt komen bekijken.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autostoel Organizer

  Met de handige Puck Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  Yrda Autostoel Organizer

  Met de Yrda Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  15,26

 • Quick view

  Britax Römer Seat Organizer

  De Britax Römer Seat Organizer is een handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel. Je kindje kan hierdoor makkelijk zelf bij zijn of haar spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,90
3 Resultaten
Trustpilot