Autostoel organizer tablet

Kinderen weten van een ruime woonkamer vaak een troep te maken en hoewel ze in een auto niet dezelfde bewegingsvrijheid hebben vanwege hun zitplaats in de autostoel, is de troep er vaak niet minder om. In een auto rolt speelgoed natuurlijk ook eenvoudig op de vloer en zo gaat dat ook met etenswaar of een drinkbeker. Om jouw auto opgeruimd en schoon te houden, kun je werken met een auto organizer. Een kleine investering die veel irritatie kan voorkomen bij zowel de ouder als het kind. Met de organizer houd je alles netjes opgeruimd en op grijpafstand van jouw kinderen. Er zijn ook autostoel organizers met een tablethouder. Zo houd je jouw kinderen ook zoet tijdens een lange rit door bijvoorbeeld een filmpje aan te zetten of een spelletje te starten.

Lees meer...

Autostoel organizer tablet assortiment

Wil je een tablet in een organizer voor de auto plaatsen dan kan dat o.a. met het model van A3 Baby & Kids. Het beschikt naast de tablethouder ook over zes opbergvakken voor andere spullen zoals boekjes, speelgoed en snacks. Het heeft zelfs een vak voor een drinkbeker. Deze autostoel organizer met tablet houder is ook eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Niet alleen houdt een organizer alle rommel bij elkaar maar het beschermt ook de achterkant van jouw stoel tegen de modderschoenen van de kinderen of misschien zelfs tegen de nagels van jouw hond wanneer die op de achterbank zit. Een autostoel organizer met een tablet vakje is een multifunctionele oplossing en maar een kleine investering. Helemaal wanneer je het via Babypark bestelt want wij bieden de laagsteprijsgarantie op het hele assortiment. Zo betaal je nooit teveel.

Bestellen tablet organizer auto

Via onze webshop kun je alle organizers uit ons assortiment eenvoudig bestellen dus ook de autostoel organizer voor de tablet. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Wanneer je er voor zorgt dat de totale bestelwaarde minimaal 20 euro is, dan rekenen we ook geen verzendkosten. Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autostoel Organizer

  Met de A3 Baby & Kids Auto Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  19,80

 • Quick view

  Puck Autostoel Organizer

  Met de handige Puck Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  Britax Römer Seat Organizer

  De Britax Römer Seat Organizer is een handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel. Je kindje kan hierdoor makkelijk zelf bij zijn of haar spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,90
3 Resultaten
Trustpilot