Autostoel organizer

Voor het opgeruimd houden van de auto kun je gebruik maken van een organiser voor de autostoel. Daarmee kun je alle spullen van jouw kindje een plaats geven zodat ze daar eenvoudig bij kunnen. Het plaatsen van de spullen in een opbergvak, zorgt er ook voor dat er niets op de vloer van de auto valt waar jouw kindje vervolgens niet meer bij kan. Uiteraard zorgt de organizer autostoel er ook voor dat de achterkant van jouw autostoel beschermd wordt tegen krassen en vuil van bijvoorbeeld modderige schoenen. Bij Babypark hebben we verschillende hoogwaardige organisers voor de autostoel. Je kunt ze bestellen tegen de scherpste prijzen. Een team van prijsmeters controleert voor Babypark de prijzen in de markt en zorgt dat wij de beste aanbiedingen blijven hebben. Daarom durven we ook de laagsteprijsgarantie te geven op ons gehele assortiment.

Lees meer...

Assortiment autostoel organiser

Met de autostoel organizers is niet alleen speelgoed op te ruimen maar sommige organizers bieden ook een bekerhouder of een tabletvak zodat jouw kinderen eenvoudig een filmpje kunnen kijken zonder de tablet zelf vast te hoeven houden. De organizers zijn geschikt voor bijna alle auto's en sommige organizers zijn ook te gebruiken aan de kinderwagen. Kies welke autostoel organiser het meeste in de smaak valt en bestel eenvoudig via onze webshop. Via de webshop kun je de autostoel organisers ook onderling met elkaar vergelijken in een vergelijkingstabel.

Bestel organizer autostoel

Mocht je binnenkort op vakantie gaan en je hebt nog snel een organiser voor de autostoel nodig, bestel dan voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Voor bestellingen van 20 euro of meer worden er geen bezorgkosten gerekend. Je kunt de autostoel organizer ook vinden in een van onze 10 megastores in Nederland. Je vindt de adresgegevens en openingstijden van elk filiaal op onze website. Wij hopen je spoedig in een van onze megastores te mogen verwelkomen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autostoel Organizer

  Met de handige Puck Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  Yrda Autostoel Organizer

  Met de Yrda Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  15,26

 • Quick view

  Britax Römer Seat Organizer

  De Britax Römer Seat Organizer is een handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel. Je kindje kan hierdoor makkelijk zelf bij zijn of haar spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,90
3 Resultaten
Trustpilot