Autostoelbeschermer achterkant

Het kan voor sommige nieuwe ouders even wennen zijn om hun auto plots te moeten delen met kinderen. Die hebben over het algemeen toch wat minder respect voor jouw heilige koe dan dat je zelf hebt. Er wil dus nog wel eens wat over de bank rollen aan speelgoed of etenswaar of er wordt met modderschoentjes tegen de achterkant van de bank geschopt bijvoorbeeld. Om jouw auto in nette staat te houden, kun je gebruik maken van een stoelbeschermer voor de achterzijde van jouw autostoelen. Met dergelijke auto organizers lopen de stoelen geen schade op en hoeft er geen troep rond te slingeren omdat alles in de organizer opgeborgen kan worden. Bij Babypark hebben we verschillende uitvoeringen van deze autostoelbeschermers voor de achterkant. Bestel ze eenvoudig vanuit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment stoelbeschermer voor achterzijde autostoelen

Bij Babypark hebben we verschillende uitvoeringen van auto organizers die ook dienst doen als stoelbeschermer aan de achterkant. In de vakken kun je het speelgoed kwijt en leesboekjes en snacks voor onderweg. Sommige organizer bieden daarnaast ook plaats voor een drinkbeker en tablet. Met de tablethouder kun je jouw kindje een filmpje laten bekijken bijvoorbeeld of een spelletje laten spelen. Door het bekertje een plek te geven in de houder, heb je ook minder kans dat een bekertje door de auto slingert en vlekken maakt.

Bestellen autostoelbeschermer achterkant

Om jouw stoelbeschermer voor de achterzijde van de autostoelen te bestellen, ga je naar onze webshop. Plaats je de bestelling daar voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Voor alle bestellingen van 20 euro of meer geldt dat de verzending geheel gratis is. Je kunt voor de autostoelbeschermers ook naar een van onze 10 megastores komen. We heten je graag van harte welkom en onze productspecialisten geven je graag tekst en uitleg over alle artikelen in de showroom.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autostoel Organizer

  Met de handige Puck Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  14,95

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autostoelbeschermer

  De Maxi-Cosi Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle Maxi-Cosi autostoelen.

  29,99

  25,49

 • Quick view

  Yrda Autostoel Organizer

  Met de Yrda Autostoel Organizer heeft je kindje al zijn spullen binnen handbereik en is rondslingerend speelgoed verleden tijd! De organizer heeft een speciaal vak voor de tablet en drinkbeker.

  19,95

  15,26

 • Quick view

  Yrda Autostoelbeschermer

  De Yrda Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle autostoelen.

  21,95

  15,26

 • Quick view

  Munchkin Deluxe Trappelmat 2 Stuks

  Met de Munchkin Deluxe Trappelmat 2 Stuks kan je met een gerust hart op pad met je kindje. Dankzij deze autostoelbeschermer kunnen de voetjes van je kindje de autostoel niet meer beschadigen of vuil maken.
  19,95
 • Quick view

  Britax Römer Seat Organizer

  De Britax Römer Seat Organizer is een handige organizer die bevestigd kan worden aan de achterkant van de stoel. Je kindje kan hierdoor makkelijk zelf bij zijn of haar spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,90
 • Quick view

  Britax Römer Autostoelbeschermer

  De Britax Römer Autostoelbeschermer is een handig item dat de zitting van je auto beschermd tegen beschadigingen en viezigheid. De autostoelbeschermer is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek.
  29,90
7 Resultaten
Trustpilot