Baby hekje

Wanneer een baby begint te kruipen dan dien je als ouder nog beter op te letten wat hij of zij uitspookt. Je moet de gevaren dus al signaleren voordat het te laat is zodat je passende maatregelen kunt nemen. Zo kun je stopcontactbeschermers aanschaffen om ervoor te zorgen dat er helemaal geen kans bestaat dat jouw kindje onder stroom komt te staan. Een andere manier is door het plaatsen van een baby hekje. Je kunt dit doen om een object af te schermen zoals een haard of om een stuk van de kamer ontoegankelijk te maken waardoor het hekwerk dienst doet als room divider. Ook voor het trapgat zijn er hekjes beschikbaar om jouw baby te beschermen. Welk hekje voor jouw baby je ook nodig hebt, je vindt het in het assortiment van Babypark.

Lees meer...

Assortiment hek voor baby

De hekjes zijn in verschillende uitvoeringen en materialen te verkrijgen. Kies je voor metaal, aluminium of toch hout? En op welke manier wil je het hekje plaatsen? De systeemhekken om een deel van de kamer of een object af te sluiten zet je gewoon neer maar voor traphekjes kun je kiezen uit een regulier hekjes of klemhekje. Bij een standaard hekje voor de baby boor je gaten en schroeft het hekje vast in de deurpost. Dit is de aller veiligste methode en maakt het baby hekje geschikt voor intensief gebruik. Maar wanneer je niet wilt boren of je mag geen boorgaten maken (bijvoorbeeld in een vakantiehuisje) dan biedt een klemhekje uitkomst. Dit klem je tussen twee muren in (of deurpost) waardoor er niet geboord hoeft te worden. Nadeel is dat de onderkant doorloopt over de gehele lengte wanneer het deurtje is geopend. Dit zorgt ervoor dat deze hekjes voor de baby niet echt zijn geschikt voor bovenaan een trapgat omdat de kans op struikelen bestaat.

Bestellen hekjes voor baby

Bestel het hekje dat de beste oplossing biedt voor jouw veiligheidsprobleem. Bestel je het voor 20:00 uur en is het hek voor de baby op voorraad dan versturen we het nog dezelfde dag. Elke hekje van 20 euro of meer verzenden wij gratis. Is het hekje goedkoper dan kun je altijd een ander artikel bestellen om boven de 20 euro uit te komen en alsnog te profiteren van gratis verzending. Je kunt ook altijd eens langs komen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kidsriver Felix Enkel Traphekje Naturel

  Met het Kidsriver Felix Enkel Traphekje Naturel beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 82 - 89 cm.

  33,-

  29,99

 • Quick view

  Reer DesignLine Puristic Klemhekje Antraciet

  Het Reer DesignLine Puristic Klemhekje Antraciet is een veilig en stijlvol veiligheidshekje van antracietkleurig acryl veiligheidsglas. Boren is bij dit hekje niet nodig voor een correcte installatie.
  149,99
 • Quick view

  Bopita Universele Uitvalbeschermer Grijs 25 Mm

  De Bopita Universele Uitvalbeschermer Grijs 25 Mm is gemaakt van MDF materiaal. De uitvalbeschermer is eenvoudig te bevestigen en praktisch in gebruik. Geschikt voor onder andere het Bopita Fenna 90 x 200 cm bed.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit

  De Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit is geschikt voor het Nordic basisbed. De uitvalbeschermer zowel aan de linker als rechterkant van het bed bevestigd worden. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  65,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 1/1 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Whitewash 90 x 190 Cm beschermt je kinderen tegen de koude buitenmuur en vallen tijdens het slape met de achterste Flexa Classic valbeveiliging. Praktisch in gebruik!
  95,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor alle stijlvolle Flexa Classic eenpersoonsbedden, stapelbedden, combi-en hoogslapers.
  95,-
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  79,-

 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor de Flexa Classic speel- / glijbedden met het aanbouwplatform voor glijbanen in het midden.
  95,-
 • Quick view

  Vipack Lara Uitvalbeveiliging Wit

  De Vipack Lara Uitvalbeveiliging Wit is geschikt voor alle Lara kinderbedden. De Lara uitvalbeveiliging is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlol design. Eenvoudig te (de)monteren.
  46,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 190 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor Flexa Classic speel- / glijbedden met het aanbouwplatform voor glijbanen in het midden.
  95,-
 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  99,99

  89,99

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!
 • Quick view

  Childhome Bedhek Naturel

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Dan is dit Childhome bedhek de ideale oplossing.
  64,95
 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Wit

  Het Lascal KiddyGuard Avant traphekje is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 120 cm.

  165,-

  125,-

 • Quick view

  Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat

  De Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat is een praktisch item om bij het peuterbed van de Felix serie te bestellen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is makkelijk te monteren.
 • Quick view

  Europe Baby Ralph Uitvalbeveiliging Voor Bedbank

  De Europe Baby Ralph Uitvalbeveiliging Voor Bedbank is een praktisch item om bij de bedbank van de Ralph serie te bestellen. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en makkelijk te monteren.

  45,-

  39,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Mat

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Mat is dan de ideale oplossing.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Hoogglans

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Hoogglans is dan de ideale oplossing.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Manis-h Uitvalbeveiliging 1/2 Antraciet

  Deze uitvalbeveiliging is bestemd voor het basisbed en loopt over de halve zijkant heen.
  87,-
 • Quick view

  Vipack Robin Uitvalbeveiliging Wit

  De Vipack Robin Uitvalbeveiliging Wit is een praktische aanvulling bij de bedden van deze serie. Het voorkomt namelijk dat je kind uit bed valt. Het is eenvoudig te monteren of te demonteren op het bed.
  46,-
 • Quick view

  Sebra Junior & Grow Bedhek Classic White

  Het Sebra Junior & Grow Bedhek Classic White is een echte musthave en voorkomt dat je kindje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek is gemaakt van MDF en is eenvoudig op bedje te monteren.
  85,-
 • Quick view

  Cam Dolcenanna Pop Bedhek

  Het Cam Dolcenanna Pop Bedhek is universeel en praktisch in gebruik. Het bedhekje is geschikt voor alle bedden van minimaal 150 cm en is eenvoudig te bevestigen met behulp van 2 meegeleverde veiligheidsriempjes.
  39,95
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Wit 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Wit 90 x 200 cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  280,-
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot