Baby hekje

Wanneer een baby begint te kruipen dan dien je als ouder nog beter op te letten wat hij of zij uitspookt. Je moet de gevaren dus al signaleren voordat het te laat is zodat je passende maatregelen kunt nemen. Zo kun je stopcontactbeschermers aanschaffen om ervoor te zorgen dat er helemaal geen kans bestaat dat jouw kindje onder stroom komt te staan. Een andere manier is door het plaatsen van een baby hekje. Je kunt dit doen om een object af te schermen zoals een haard of om een stuk van de kamer ontoegankelijk te maken waardoor het hekwerk dienst doet als room divider. Ook voor het trapgat zijn er hekjes beschikbaar om jouw baby te beschermen. Welk hekje voor jouw baby je ook nodig hebt, je vindt het in het assortiment van Babypark.

Lees meer...

Assortiment hek voor baby

De hekjes zijn in verschillende uitvoeringen en materialen te verkrijgen. Kies je voor metaal, aluminium of toch hout? En op welke manier wil je het hekje plaatsen? De systeemhekken om een deel van de kamer of een object af te sluiten zet je gewoon neer maar voor traphekjes kun je kiezen uit een regulier hekjes of klemhekje. Bij een standaard hekje voor de baby boor je gaten en schroeft het hekje vast in de deurpost. Dit is de aller veiligste methode en maakt het baby hekje geschikt voor intensief gebruik. Maar wanneer je niet wilt boren of je mag geen boorgaten maken (bijvoorbeeld in een vakantiehuisje) dan biedt een klemhekje uitkomst. Dit klem je tussen twee muren in (of deurpost) waardoor er niet geboord hoeft te worden. Nadeel is dat de onderkant doorloopt over de gehele lengte wanneer het deurtje is geopend. Dit zorgt ervoor dat deze hekjes voor de baby niet echt zijn geschikt voor bovenaan een trapgat omdat de kans op struikelen bestaat.

Bestellen hekjes voor baby

Bestel het hekje dat de beste oplossing biedt voor jouw veiligheidsprobleem. Bestel je het voor 20:00 uur en is het hek voor de baby op voorraad dan versturen we het nog dezelfde dag. Elke hekje van 20 euro of meer verzenden wij gratis. Is het hekje goedkoper dan kun je altijd een ander artikel bestellen om boven de 20 euro uit te komen en alsnog te profiteren van gratis verzending. Je kunt ook altijd eens langs komen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kidsriver Felix Enkel Traphekje Naturel

  Met het Kidsriver Felix Enkel Traphekje Naturel beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 82 - 89 cm.

  33,-

  29,99

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek

  Het praktische Noma Modular 3-Panelen Hek kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  99,95

  79,-

 • Quick view

  Reer DesignLine Puristic Klemhekje Antraciet

  Het Reer DesignLine Puristic Klemhekje Antraciet is een veilig en stijlvol veiligheidshekje van antracietkleurig acryl veiligheidsglas. Boren is bij dit hekje niet nodig voor een correcte installatie.
  185,99
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedfront

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedfront is geschikt voor alle LIFETIME bedden. Verder is het bedfront gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en is praktisch in gebruik.
  82,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen White Wash

  De LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen White Wash zorgt voor extra veiligheid voor uw kindje. Let op: deze bedrand kan enkel gemonteerd worden op bedden met een schuine trap links of rechts geplaatst.
  166,-
 • Quick view

  Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4

  Met de stijlvolle Manis-h Sleuf Uitvalbeveiliging 3/4 kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Daarnaast is de Sleuf uitvalbeveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal. Praktisch in gebruik.
  143,-
 • Quick view

  Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit

  De Bopita Nordic Uitvalbeschermer Wit is geschikt voor het Nordic basisbed. De uitvalbeschermer zowel aan de linker als rechterkant van het bed bevestigd worden. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  69,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 1/1 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Whitewash 90 x 190 Cm beschermt je kinderen tegen de koude buitenmuur en vallen tijdens het slape met de achterste Flexa Classic valbeveiliging. Praktisch in gebruik!
  95,-
 • Quick view

  Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Wit 90 x 190 Cm

  De Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Wit 90 x 190 Cm is geschikt voor alle Flexa White bedden met een ligoppervlak van 90 x 190 cm. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  80,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Met Grepen Wit Gelakt zorgt voor extra veiligheid voor uw kindje. Let op: deze bedrand kan enkel gemonteerd worden op bedden met een schuine trap links of rechts geplaatst.
  176,-
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar

  Het A3 Baby & Kids Bedhek Trombone Zwart Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is op elk bed te monteren.

  39,95

  32,99

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging White Wash

  De LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging White Wash zorgt voor extra veiligheid voor uw kindje. Let op: deze bed rand kan enkel gemonteerd worden op bedden met een schuine trap links of rechts geplaatst.
  151,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging

  De Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging is geschikt voor de bedligbedden en het onderste ligvlak van het stapelbed. Verder is de uitval beveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  90,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Antraciet 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Antraciet 90 x 200 cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  424,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Uitvalbeschermer

  De LIFETIME Kidsrooms Uitvalbeschermer is voorzien van een leuke print en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Verder is de uitvalbeschermer geschikt voor alle LIFETIME bedden. Praktisch in gebruik.
  82,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging 3/4 Whitewash 90 x 190 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor alle stijlvolle Flexa Classic eenpersoonsbedden, stapelbedden, combi-en hoogslapers.
  95,-
 • Quick view

  Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging Kiwi 90 x 200 Cm

  De Flexa Popsicle Uitvalbeveiliging Kiwi 90 x 200 Cm is geschikt voor de Flexa Popsicle hoogslaper met trap. Verder is de uitvalbeveiliging gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik!
  330,-
 • Quick view

  Manis-h Bedzijde Wit

  De kwalitatieve Manis-h Bedzijde Wit is eenvoudig te bevestigen. Verder is de bedzijde gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik. De Manis-h bedzijde is voorzien van een stijlvol design.
  119,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Sebra Classic Horse Junior En Grow Uitvalbeveiliging White

  De Sebra Classic Horse Junior En Grow Uitvalbeveiliging White is geschikt voor het Sebra Junior En Grow bed. Verder is de uitvalbeveiliging eenvoudig te monteren. Gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief materiaal.
  85,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedfront Met Schoolbord

  Het LIFETIME Kidsrooms Bedfront Met Schoolbord is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Verder is het bedfront gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. De voorzijde van het bedfront voorzien van een krijtbord.
  82,-
 • Quick view

  Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Blauw 90 x 200 Cm

  De Flexa White Uitvalbeveiliging 3/4 Blauw 90 x 200 Cm is geschikt voor alle Flexa White bedden met een ligoppervlak van 90 x 200 cm. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en voorzien van een stijlvol design.
  80,-
 • Quick view

  Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm

  De Flexa Classic Uitvalbeveiliging Gedeeld Whitewash 90 x 200 Cm wordt geleverd inclusief montage materiaal. Geschikt voor de Flexa Classic speel- / glijbedden met het aanbouwplatform voor glijbanen in het midden.
  95,-
 • Quick view

  Manis-h Uitvalbeveiliging 3/4 Wit

  Met de stijlvolle Manis-h Uitvalbeveiliging 3/4 Wit kan je een veilige slaapplek creëren voor je kindje. Geschikt voor bedden met een afmeting van 90 x 200 cm. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  90,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Bedrand Verhoging Wit Gelakt zorgt voor extra veiligheid voor uw kindje. Let op: deze bed rand kan enkel gemonteerd worden op bedden met een schuine trap links of rechts geplaatst.
  162,-
71 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot