Baby hekje

Wanneer een baby begint te kruipen dan dien je als ouder nog beter op te letten wat hij of zij uitspookt. Je moet de gevaren dus al signaleren voordat het te laat is zodat je passende maatregelen kunt nemen. Zo kun je stopcontactbeschermers aanschaffen om ervoor te zorgen dat er helemaal geen kans bestaat dat jouw kindje onder stroom komt te staan. Een andere manier is door het plaatsen van een baby hekje. Je kunt dit doen om een object af te schermen zoals een haard of om een stuk van de kamer ontoegankelijk te maken waardoor het hekwerk dienst doet als room divider. Ook voor het trapgat zijn er hekjes beschikbaar om jouw baby te beschermen. Welk hekje voor jouw baby je ook nodig hebt, je vindt het in het assortiment van Babypark.

Lees meer...

Assortiment hek voor baby

De hekjes zijn in verschillende uitvoeringen en materialen te verkrijgen. Kies je voor metaal, aluminium of toch hout? En op welke manier wil je het hekje plaatsen? De systeemhekken om een deel van de kamer of een object af te sluiten zet je gewoon neer maar voor traphekjes kun je kiezen uit een regulier hekjes of klemhekje. Bij een standaard hekje voor de baby boor je gaten en schroeft het hekje vast in de deurpost. Dit is de aller veiligste methode en maakt het baby hekje geschikt voor intensief gebruik. Maar wanneer je niet wilt boren of je mag geen boorgaten maken (bijvoorbeeld in een vakantiehuisje) dan biedt een klemhekje uitkomst. Dit klem je tussen twee muren in (of deurpost) waardoor er niet geboord hoeft te worden. Nadeel is dat de onderkant doorloopt over de gehele lengte wanneer het deurtje is geopend. Dit zorgt ervoor dat deze hekjes voor de baby niet echt zijn geschikt voor bovenaan een trapgat omdat de kans op struikelen bestaat.

Bestellen hekjes voor baby

Bestel het hekje dat de beste oplossing biedt voor jouw veiligheidsprobleem. Bestel je het voor 20:00 uur en is het hek voor de baby op voorraad dan versturen we het nog dezelfde dag. Elke hekje van 20 euro of meer verzenden wij gratis. Is het hekje goedkoper dan kun je altijd een ander artikel bestellen om boven de 20 euro uit te komen en alsnog te profiteren van gratis verzending. Je kunt ook altijd eens langs komen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
47 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Europe Baby Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Europe Baby Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart

  Met het Kidsriver Connect Safety Veiligheidshek Zwart beveilig je jouw woning voor je kindje. Het metalen traphekje van Kidsriver is multifunctioneel en is eenvoudig te openen, terwijl je je kindje op de arm hebt.

  72,-

  64,99

 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  32,95

 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  74,95
 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!
  64,95
 • Quick view

  Childhome Bedhek Naturel

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Dan is dit Childhome bedhek de ideale oplossing.
  59,95
 • Quick view

  Babydan Guard Me Traphekje

  Het BabyDan Guard Me Traphekje is ideaal voor kleine ruimtes en vouwt automatisch in als een harmonica. Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te monteren en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  59,95
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Mat

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Mat is dan de ideale oplossing.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Avant Wit

  Het Lascal KiddyGuard Avant traphekje is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 120 cm.

  165,-

  125,-

 • Quick view

  Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat

  De Europe Baby Felix II Peuterbed Uitvalbeveiliging Mat is een praktisch item om bij het peuterbed van de Felix serie te bestellen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is makkelijk te monteren.
  24,-
 • Quick view

  Europe Baby Ralph Uitvalbeveiliging Voor Bedbank

  De Europe Baby Ralph Uitvalbeveiliging Voor Bedbank is een praktisch item om bij de bedbank van de Ralph serie te bestellen. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en makkelijk te monteren.

  45,-

  39,-

 • Quick view

  Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit

  Het Lascal KiddyGuard Assure Traphekje Wit is voorzien van een ingenieus rolsysteem en neemt daardoor heel weinig ruimte in bij een trap of deur. Het traphekje is geschikt voor deuropeningen van maximaal 100 cm.
  99,95
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Bedhek 90 x 200 cm Wit Hoogglans

  Is jouw kindje heel beweeglijk en klimt of rolt hij/zij steeds uit het ledikant? Een Alaska bedhek 90 x 200 Wit Hoogglans is dan de ideale oplossing.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek Zwart

  Het Noma Modular 3-Panelen Hek Zwart kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 197,50 cm en is voorzien van een deurtje.

  89,95

  79,95

 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek Wit

  Het Noma Modular 3-Panelen Hek Wit kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 315 cm en is voorzien van een deurtje.

  89,95

  79,95

 • Quick view

  Babyhome Bedhek Met Nachtlampje

  Het Babyhome Bedhek Met Nachtlampje heeft een handige LED verlichting aan de bovenzijde om je kindje gerust te stellen. Het bedhek is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is eenvoudig te (de)monteren.
  101,95
 • Quick view

  BabyDan Park-A-Kid

  De BabyDan Park-A-Kid kan zowel als box en als veiligheidshek gebruikt worden. De Park-A-Kid bestaat uit één deur en vier losse delen zodat je in totaal een lengte van 365 cm kunt overbruggen. Inclusief speelkleed.
  189,-
 • Quick view

  Bopita Bo Uitvalbeschermer Zwart 100 cm

  De Bopita Bo Uitvalbeschermer Zwart 100 cm is een praktische aanvulling bij het Job bed van het merk Bopita. De uitvalbeveiliging zorgt ervoor dat het uit bed vallen vrijwel niet gebeurd.
  49,-
 • Quick view

  Sebra Junior & Grow Bedhek Classic White

  Het Sebra Junior & Grow Bedhek Classic White is een echte musthave en voorkomt dat je kindje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek is gemaakt van MDF en is eenvoudig op bedje te monteren.
  79,-
 • Quick view

  Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Wit 90 x 200 cm

  Dit Manis-h Bed Met Uitvalbeveiliging Wit 90 x 200 cm is een mooi bed met uitvalbeveiliging. Het bed is gemaakt van stevig materiaal en met een strak minimalistisch design. Het sluit goed aan op andere Manis-h meubels.
  280,-
 • Quick view

  Cam Dolcenanna Pop Bedhek

  Het Cam Dolcenanna Pop Bedhek is universeel en praktisch in gebruik. Het bedhekje is geschikt voor alle bedden van minimaal 150 cm en is eenvoudig te bevestigen met behulp van 2 meegeleverde veiligheidsriempjes.
  39,95
 • Quick view

  Manis-h Uitvalbeveiliging 1/2 Antraciet

  Deze uitvalbeveiliging is bestemd voor het basisbed en loopt over de halve zijkant heen.
  81,25
 • Quick view

  Vipack Robin Uitvalbeveiliging Wit

  De Vipack Robin Uitvalbeveiliging Wit is een praktische aanvulling bij de bedden van deze serie. Het voorkomt namelijk dat je kind uit bed valt. Het is eenvoudig te monteren of te demonteren op het bed.
  42,-
 • Quick view

  Bopita Uitvalbeschermer Wit 60 cm

  De Bopita Uitvalbeschermer Wit 60 cm is een praktische aanvulling bij een combi-bed, juniorbed en bedbankje uit verschillende series van dit merk. Voorzien van haken waardoor het makkelijk te bevestigen is.
  49,-
47 Resultaten
 1. 1
 2. 2