Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Sokjes

Laessig sokjes

De sokjes van Laessig kunnen eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje. Laessig heeft sokjes die warmte en comfort bieden aan de voetjes van jouw kindje. Dit is erg fijn wanneer het buiten bijvoorbeeld wat kouder begint te worden. Met de Laessig sokjes heeft jouw kindje geen last van koude voetjes. Lees meer...

Comfort van de Laessig sokjes

Comfort is erg belangrijk en fijn voor een kindje. De sokjes van Laessig bieden dan ook comfort en hebben een antislip aan de onderkant van de sok. Dit zorgt ervoor dat je kindje niet uitglijdt tijdens het beginnen met kruipen en lopen. Dit is ideaal en extra veilig. Je kunt de Laessig sokjes ook cadeau doen, bijvoorbeeld als kraamcadeautje. Bekijk ons hele aanbod gemakkelijk online op onze website.

Kwaliteit en eigenshappen van de Laessig sokjes

De Laessig sokjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit betekent dus ook dat de kwaliteit van de Laessig sokjes erg goed is. Je kunt de Laessig sokjes wassen in de wasmachine op 30 graden. Aan de bovenkant van de Laessig sokjes zit een elastiek, dit zorgt ervoor dat de Laessig sokjes niet van de voetjes van jou kindje af kunnen glijden. Dit is ideaal als je kindje begint te kruipen, lopen of spelen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Laessig Anti-Slip Sokjes
    9,90 Adviesprijs 0,-
  • Laessig Gots Sokjes
    13,95 Adviesprijs 0,-
  • Laessig Newborn Gots Sokjes
    9,75 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader