Laessig vestje

Laessig heeft leuke vestjes met lichte kleuren en een leuk detail, bijvoorbeeld knoopjes op het vestje. Laessig heeft de ideale vestjes voor jouw kindje voor de wat koudere dagen. Laessig heeft de leukste vestjes voor zowel jongens als meisjes, sommige vestjes kunnen zelfs voor beide.

Lees meer...

Comfort van het Laessig vestje

Een comfortabel vestje is natuurlijk zeer belangrijk. Het vestje moet warm zijn en heerlijk zitten wanneer je kindje het vestje aan heeft. Het vestje van Laessig is daarom ook heel erg geschikt als je je kindje een warm en comfortabel vestje wil geven. De Laessing vestjes zijn geschikt voor alle seizoenen en kunnen dus eigenlijk niet missen in de kledingkast van jou kindje.

Materiaal van het Laessig vestje

Het materiaal van het Laessig vestje is biologisch katoen, dit is huidvriendelijk. Ook heeft het Laessig vestje een goede pasvorm zodat het vestje goed zit wanner jou kindje het Laessig vestje aan heeft. Je kunt het Laessig vestje gewoon wassen in de wasmachine op 30 graden. Bekijk op onze website wat bij jou kindje past.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Laessig Knitted Garden Explorer Overslagvest

    Het Laessig Knitted Garden Explorer Overslagvest is een echte musthave voor je kindje. Het vestje beschikt over een perfecte pasvorm, zodat het vestje goed aansluit op het lichaam.
    49,95
1 Resultaten