Baby koptelefoon

Baby's zijn kwetsbaar en zijn afhankelijk van de ouders voor bescherming. Wanneer jouw kindje wordt blootgesteld aan harde muziek of lawaai dan kan dat nadelige gevolgen hebben voor zijn of haar gevoelige gehoor. Wil je jouw kindje meenemen naar een druk feest, festival of concert dan is het aan te raden om daar een gehoorbeschermer voor aan te schaffen. Hiermee ga je de nadelige gevolgen tegen van het blootstellen aan harde muziek of andere geluiden. Bij Babypark kun je kiezen uit verschillende modellen van A-merken die je tegen de laagsteprijsgarantie kunt bestellen.

Lees meer...

Assortiment hoofdtelefoon baby

De gehoorbeschermers die je bij Babypark kunt bestellen zijn licht van gewicht en compact. Zo zijn ze eenvoudig mee te nemen en heb je het altijd bij de hand wanneer een situatie met hard geluid zich voordoet. Maar niet alleen op festivals kan een gehoorbeschermer uitkomst bieden. Ook als jouw kindje snel is afgeleid en er concentratie geboden is, kan de baby koptelefoon worden gebruikt. Bij Babypark hebben we verschillende modellen hoofdtelefoons voor de baby. Van Jippie hebben we ook baby hoofdtelefoons in verschillende kleuren en zelfs in een panterprint. Deze gehoorbeschermers zijn geschikt vanaf 1 jaar en beschikken over een verstelbare hoofdband. Daarbij hebben we ook een XL-model in ons assortiment.

Bestellen baby koptelefoon

Ga ook gehoorbeschadiging tegen door een koptelefoon voor de baby te bestellen. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo heb je het vaak de volgende (werk)dag al in huis. Wanneer een festival vlak voor de deur staat dan heb je dus nog vaak de kans om op tijd een gehoorbeschermer in huis te halen. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Je kunt ook altijd even langs komen in een van onze megastores zodat jouw baby de hoofdtelefoon kan komen passen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Alpine Muffy Baby Sophie De Giraffe Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Baby Sophie De Giraffe Gehoorbeschermer bestaat uit 2 oorkappen die je eenvoudig op de verstelbare hoofdband klikt. De gehoorbeschermer zit comfortabel en voorkomt gehoorbeschadiging bij je kindje.
  32,95
 • Quick view

  Alpine Muffy Baby Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Baby Gehoorbeschermer bestaat uit 2 losse oorkappen die je eenvoudig op de verstelbare hoofdband kan klikken. De gehoorbeschermer zit comfortabel en voorkomt gehoorbeschadiging bij je kindje.

  Normale prijs: 25,15

  Special Price 22,50

 • Quick view

  Alpine Muffy Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Gehoorbeschermer is een handig item dat het gehoor van je kindje beschermt tegen harde geluiden. De gehoorbeschermer is geschikt van 5 tot 12 jaar en wordt geleverd inclusief een Protect&Go opbergzakje.

  24,95

  22,50

 • Quick view

  Jippie's Gehoorbeschermer

  Met deze Jippie's Gehoorbeschermer wordt hard geluid beperkt tot een minimum. De gehoorbeschermer beschikt over een verstelbare hoofdband en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
  21,95
 • Quick view

  Alecto BV-71 Gehoorbeschermer

  De Alecto BV-71 Gehoorbeschermer is de oplossing voor kinderen vanaf 18 maanden in deze maatschappij waarin steeds meer mensen te maken hebben met gehoorbeschadiging. Ideaal voor festivals en evenementen!
  17,99
5 Resultaten
Trustpilot