Luieremmer

Een luieremmer is onmisbaar voor de babyuitzet. Het is belangrijk dat vieze geurtjes in de emmer blijven. Tegenwoordig hebben veel luieremmers handige mechanieken die de geurtjes binnen de emmer laten. Daarnaast zijn de navulzakken of -cassettes vaak licht geparfumeerd. Sommige bestaan uit meerdere lagen om te voorkomen dat de geurtjes door de zakken heendringen.

Lees meer...

Het reinigen

De luieremmers die wij verkopen, maak je heel eenvoudig schoon. De meeste luieremmers bevatten geen onderdelen waar je niet goed bij kunt. Het materiaal neem je gemakkelijk af met een vochtig doekje. Dat is ideaal, want een luieremmer moet natuurlijk schoon blijven.

Navulling

Ook voor de navulzakken of -cassettes kun je bij ons terecht. Meestal horen de navulzakken bij een bepaald type luieremmer. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen. Luieremmers bestel je eenvoudig online op Babypark.nl.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  We-Too Luieremmer

  De We-Too Luieremmer is een praktische en ruime luieremmer voor gebruikte luiers. Je kunt er wel 25 luiers in kwijt. Het voorkomt vreemde geurtjes in de (bad)kamer of keuken en er zijn geen navulverpakkingen nodig.
  44,95
 • Quick view

  Basicline Basic Luieremmer

  De Basicline basic luieremmer zorgt ervoor dat je al je luiers eenvoudig en snel op kan bergen en dat er geen onaangename luchtjes vrijkomen.

  6,95

  4,99

 • Quick view

  Luma Luieremmer

  Deze Luma luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en heeft een ergonomische handgreep.
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer

  De Ubbi luieremmer is een ideale en reukloze luieremmer om in huis te hebben. De luieremmer is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor jarenlang plezier. Voorzien van een kinderslot, zodat je kindje er niet bij kan.
 • Quick view

  Bebe-Jou Luieremmer

  Deze luieremmer van het merk Bebe-Jou kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers in de babykamer.

  14,99

  13,95

 • Quick view

  Korbell Luieremmer

  De Korbell Luieremmer is geurvrij dankzij de rubberen afdichting. Het heeft een strak design en kan later eventueel als pedaalemmer gebruikt worden. Door het kinderslot is de luieremmer zeer kindvriendelijk.
 • Quick view

  Bébé-Basics Luieremmer Wit

  Deze Bébé-Basics Luieremmer Wit is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  9,99
 • Quick view

  Tommee Tippee Nappy Wrapper Maxi

  Mooi, hygienisch, fris, praktisch en absoluut geurloos: de vernieuwde Nappy Wrapper Maxi van Tommee Tippee is niet alleen van buiten mooi, maar werkt ook nog eens super!.

  59,95
 • Quick view

  Tommee Tippee Simplee Sangenic Luieremmer

  De Tommee Tippee Simplee Sangenic luieremmer is luchtdicht afgesloten, zo blijven nare geuren in de emmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 18 luiers, en is eenvoudig te bedienen. Wordt geleverd met 1 cassette!
 • Quick view

  Korbell Navulling 3 Stuks

  Deze Korbell Navulling 3 Stuks is voor de luieremmer van Korbell ontwikkeld. De zakken zijn licht geparfumeerd, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dankzij de continue-rol kun je zelf de grootte van de zak bepalen.

  19,95

  17,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Luieremmer Ocean Green

  Deze Bebe-Jou Luieremmer Ocean Green beschikt over een inhoud van 14 liter, dat precies genoeg is voor het vullen en legen van het badje. De stijlvolle luieremmer van Bebe-Jou kan je ook gebruiken als afvalemmer.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Rainbow Sky Luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter, dat precies genoeg is voor het vullen en legen van het badje. De stijlvolle luieremmer kan je ook gebruiken als afvalemmer.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink

  Deze Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Tommee Tippee Twist & Click Navulcassette

  De Tommee Tippee Twist & Click Navulcassette is geschikt voor de Twist & Click en Sangenic Tec. De cassette biedt bescherming tegen bacteriën en geuren, en gebruikt 60% minder plastic dan luierzakken.

  11,99

  9,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Ollie Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Miffy Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  18,49

  13,31

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Fabulous Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  Normale prijs: 14,99

  Special Price 11,99

 • Quick view

  Ubbi Luieremmer Metallic Zilver

  Ideale en reukloze Ubbi Luieremmer Metallic Zilver. De Ubbi Luieremmer is makkelijk bedienbaar met één hand, beschikt over een kinderslot. De emmer heeft geen navulcasettes nodig, gebruik gewoon een vuilniszak.
  89,95
18 Resultaten
Trustpilot