Luieremmers

In het assortiment van Babypark mag de luieremmer natuurlijk niet ontbreken. Niet het meest tot de verbeelding sprekende aanschaf, maar wel een noodzakelijke. Met een luieremmer heb je een praktische manier om gebruikte luiers in te deponeren zodat de onfrisse lucht niet blijft hangen. Bij Babypark hebben we uiteraard luieremmers van enkel topmerken die van hoogwaardige materialen zijn gemaakt zoals de emmer van LUMA. En bij Babypark bestel je ook altijd heel voordelig. Op ons gehele assortiment rust namelijk onze laagsteprijsgarantie. Vind je de emmer binnen twee weken na aanschaf ergens anders goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.

Lees meer...

LUMA luieremmer

LUMA is een zustermerk van het bekende Nederlandse merk Bébé-jou dat ruim 30 jaar ervaring in bad- en verzorgingsproducten voor de allerkleinsten heeft. Het merk LUMA onderscheidt zich door eigentijds design en eenvoud waar de luieremmer een goed voorbeeld van is. De modern vormgegeven emmer beschikt ook over een ergonomische handgreep waardoor het eenvoudig is te tillen. Naast afvalemmer waarbij vieze geurtjes tegen worden gegaan, is de emmer ook te gebruiken voor het babybadje. Door de inhoud van 15 liter is het eenvoudig te gebruiken om water toe te voegen en het badje na gebruik weer te legen. De emmer is in verschillende kleuren beschikbaar zodat het perfect in jouw interieur past.

Bestellen LUMA luieremmer

Net als de Bébé-jou artikelen is ook het zustermerk gewoon beschikbaar in de webshop en megastores van Babypark. Bestel daarom jouw LUMA luieremmer vandaag nog voor 20:00 uur zodat het dezelfde werkdag nog verzonden kan worden. Wanneer je andere artikelen toevoegt aan jouw bestelling en in totaal voor minimaal 20 euro bestelt dan is de verzending gratis. Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om een van onze megastores te bezoeken die je verspreidt over Nederland vindt. De adresgegevens en openingstijden van elke megastore zijn terug te vinden op onze website.

 

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luma Luieremmer

    Deze Luma luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter en heeft een ergonomische handgreep.
1 Resultaten