Luma luieremmers

 

Een Luma luieremmer is een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. In een Luma luieremmer deponeer je vieze baby luiers. Luma luieremmers zijn praktisch in gebruik en zijn volledig af te sluiten, zodat de stank zoveel mogelijk binnen de emmer blijft. Luma luieremmers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De meeste Luma luieremmers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat je zelf kunt kiezen welke kleur het beste bij de babykamer past. Van dezelfde kleur als Luma luieremmers zijn meestal ook andere Luma badartikelen verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Een Luma luieremmer voor het vullen van het badje

Een Luma luieremmer voor je baby is niet alleen handig als afvalbak. Je kunt een Luma luieremmer ook gebruiken om het badje van je kindje mee te vullen en te legen. In een Luma luieremmer past 14 liter water. Dat is precies genoeg om het badje voor je kindje mee te vullen. Luma luieremmers hebben een ergonomische handgreep waaraan je de emmer heel gemakkelijk vastpakt.

 

Over Luma

Van het merk Luma verkopen wij vrijwel alle badartikelen die je nodig hebt voor je kindje. Denk bijvoorbeeld aan badjes, badinzetjes, badtafels, waskussens en manicuresets. Ook verzorgingsmandjes, slabbetjes en badjassen horen tot het assortiment van Luma. Onze Luma textielproducten zijn gemaakt van heerlijke zachte materialen en zijn op een eigentijdse manier vormgegeven. Luma richt zich met haar badartikelen op de zelfbewuste, moderne ouder. Naast losse badartikelen, zoals een Luma luieremmer voor je baby, verkopen wij ook complete badsets van Luma. Als je zo’n badset koopt, heb je meteen alle benodigde badartikelen compleet. Het leuke van zo’n badset is dat alle spulletjes mooi bij elkaar passen. De Luma luieremmer van jouw wensen en andere items van Luma bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Luma Luieremmer

    Deze Luma luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
    12,99
1 Resultaten