Badzitje baby

Om jouw kindje in bad te doen zonder het de hele tijd zelf vast te houden, kies je voor een badzitje. Je hebt dan beide handen vrij om jouw kindje te wassen of te spelen. Met een badzitje kan jouw kindje veilig in bad worden geplaatst waarbij het zitje met zuignappen op de bodem van het bad kan worden bevestigd. Door de hoge zijwanden valt jouw kindje niet uit het stoeltje. De badzitjes geven voldoende ondersteuning en doordat jouw kindje iets rechtop zit, kun je hem of haar goed aankijken terwijl je hem of haar wast. Veel van de badzitjes zijn anatomisch gevormd zodat jouw kindje geen last krijgt van overbelasting van gewrichten gedurende het badderen. Bij Babypark hebben we een ruime keuze aan A-merk baby badzitjes die we voor de scherpste prijzen kunnen leveren.

Lees meer...

Assortiment badzitje baby

In ons assortiment vind je badzitjes in verschillende designs en kleuren zodat ze ook nog eens prima binnen jouw badkamer passen. Over passen gesproken; sommige stoeltjes hebben een verstelbaar zitje. Je kunt dan de voetensteun verstellen om het aan te passen op de lengte van jouw kindje. Veel van de stoeltjes zijn te gebruiken totdat jouw kindje 70cm of 8kg is. We hebben ook stoeltjes voor kinderen van 7-16 maanden waarbij het kindje zelfstandig rechtop kan zitten en spelen. Deze stoeltjes zijn dan ook al standaard voorzien van speelfunctionaliteit.

Baby badzitje bestellen

Voor welk badzitje voor de baby je ook gaat, je bestelt het eenvoudig via Babypark. Bestel het badzitje voor 20:00 uur zodat wij het nog dezelfde dag kunnen versturen en je het snel in huis hebt. Wanneer jouw badzitje goedkoper is dan 20 euro dan kun je er wellicht iets bij bestellen zodat de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt. In dat geval rekenen we namelijk geen bezorgkosten. Je kunt onze collectie badzitjes uiteraard ook komen bewonderen in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  We-Too Badzitje Wit

  Het We-Too Badzitje Wit is een handige accessoire voor de baddertijd van je kindje! Het zitje is speciaal ontworpen voor het We-Too Badje en perfect voor kindjes die nog niet zelf overeind kan blijven zitten.

  22,49

  19,98

 • Quick view

  Puck Badring Wit

  De handige Puck Badring Wit wordt door middel van vier stevige zuignappen bevestigd in bad. Het zitje heeft een ergonomische vormgeving, anti-slip zitvlak en een hoge rugleuning voor ondersteuning.
  14,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Badzitje

  Het Luma Spikkels Badzitje biedt een comfortabele steun aan je kindje. Het badzitje beschikt over een meegroeisteun en zuignap. Het badzitje is gemaakt van kunststof en geschikt vanaf de geboorte tot 8 maanden.

  Normale prijs: 17,99

  Special Price 14,39

 • Quick view

  Basicline Basic Aquasit

  Het badzitje van Basicline is ideaal om je kindje in te wassen. Op deze manier heb je beide handen vrij om je kindje wassen. De Basicline basic aquasit is verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt vanaf geboorte.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badzitje

  Dit veilige Bebe-Jou Fabulous Badzitje maakt het badderen van je baby voor jou nog makkelijker. Het badzitje zuigt zich vast door een zuignapje aan de bodem van het badje en zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt om je kindje te wassen.

  Normale prijs: 19,99

  Special Price 15,99

 • Quick view

  Luma Badzitje

  Het Luma badzitje biedt een comfortabele steun aan je kindje. Het badzitje beschikt over een meegroeisteun en zuignap. Het badzitje is gemaakt van kunststof en geschikt vanaf de geboorte tot 8 maanden.

  Normale prijs: 15,11

  Special Price 14,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badring

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Badring zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.

  Normale prijs: 26,99

  Special Price 26,39

 • Quick view

  Doomoo Basics Easy Bath

  Deze Doomoo Basics Easy Bath wordt in het bad gelegd en zuigt zich vol met water. Hierdoor blijft je kindje comfortabel op het matrasje drijven en wordt het lichaam optimaal ondersteund tijdens het badderen.

  22,-

  18,70

 • Quick view

  Thermobaby Daphne Badzitje

  Het Thermobaby Daphne Badzitje wordt op een eenvoudige manier met twee zuignappen stabiel en stevig bevestigd. Het zitje is in hoogte verstelbaar en is geschikt voor baby’s van 0 tot 8 maanden (of 8 kg of 70 cm).
  18,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Comfy Bath 2018

  De Doomoo Basics Comfy Bath 2018 wordt onder in het bad geplaatst en zuigt zich vol met water. Het waterkussen voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan liggen en zitten.

  25,-

  21,-

 • Quick view

  Bebe-Jou Badzitje

  Dit veilige Bebe-Jou Badzitje maakt het badderen van je baby voor jou nog makkelijker. Het badzitje zuigt zich vast door een zuignapje aan de bodem van het badje en zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt om je kindje te wassen.

  Normale prijs: 16,79

  Special Price 15,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Badring

  Met deze Bebe-Jou badring zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.

  Normale prijs: 27,71

  Special Price 24,95

 • Quick view

  Doomoo Basics Badmatras

  Het Doomoo Basics badmatras is opblaasbaar en overal mee naar toe te nemen, zodat je kindje altijd geniet van een comfortabel bad. Het matras is geschikt tot 5 maanden wordt geleverd inclusief ophanglus en etui.

  15,-

  11,99

13 Resultaten
Trustpilot