Cam Cam babynestjes

Een Cam Cam babynestje geeft je kindje een veilig en geborgen gevoel dat doet denken aan de baarmoeder. Vrijwel elk Cam Cam babynestje is meteen na de geboorte te gebruiken. Een Cam Cam babynestje is gemaakt van materialen die geen gifstoffen bevatten en goed zijn voor het milieu. De ontwerpers van Cam Cam gebruiken alleen natuurlijke kleurstoffen. De meeste Cam Cam babynestjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Door de touwtjes aan te trekken, maak je een babynestje van Cam Cam eenvoudig groter of kleiner.

Lees meer...

Een Cam Cam babynestje is overal te gebruiken

Een Cam Cam babynestje komt op allerlei momenten van pas. Als je het babynestje maar op een vlakke ondergrond legt, is het in principe overal te gebruiken. Je legt het bijvoorbeeld in de box, om je kindje een geborgen plekje te geven. Ook als co-slaper voor onderweg is een babynestje van Cam Cam ideaal.

Over Cam Cam

Van het Deense merk Cam Cam is beddegoed en accessoires voor kinderen verkrijgbaar. Cam Cam is een echt kwaliteitsmerk. Het design van de producten is geïnspireerd door de Japanse cultuur, de Franse verfijndheid en Scandinavisch minimalisme. Dit zorgt voor een mooi resultaat. Niet alleen kinderen, maar ook hun ouders houden van de stijl van Cam Cam. Het fijne van Cam Cam is dat de producten heel rustgevend overkomen. Cam Cam babynestjes en beddegoed zijn gemaakt in eenvoudige, zachte kleuren die een harmonieuze omgeving creëren voor je kindje. Soms zijn Cam Cam producten bedrukt met tijdloze prints. Alle Cam Cam producten zijn onderling heel goed met elkaar te combineren. Ons assortiment van Cam Cam is heel divers, van dekbedovertrekken en kussens tot spenenkettingen en muziekmobielen. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van Cam Cam te bekijken! Het Cam Cam babynestje van jouw wensen bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Wave Babynestje Grey

  In het Cam Cam Wave babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje aan.
  134,-
 • Quick view

  Cam Cam Fawn Babynestje

  In het stijlvolle Cam Cam Fawn Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Babynestje Petrol

  In het Cam Cam Dandelion Babynestje Petrol kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  113,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Leaves Babynestje Caramel

  In het Cam Cam Copenhagen Leaves Babynestje Caramel kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
 • Quick view

  Cam Cam Windflower Babynestje

  In het Cam Cam Windflower Babynestje kan je pasgeboren baby heerlijk gaan slapen! Het nestje is lekker zacht en comfortabel. Door aan de touwtjes te trekken pas je de maat van het nestje eenvoudig aan.
  134,-
5 Resultaten