Aerosleep Hoofdbeschermer

Tijdens het slapen woelt of draait je kindje in zijn of haar ledikant. Om ervoor te zorgen dat je kindje zijn of haar hoofd niet stoot tegen de spijlen van het ledikant heeft Babypark diverse hoofdbeschermers te koop. Lees meer...

De Aerosleep hoofdbeschermer is luchtdoorlatend

Bij Babypark verkopen wij de Aerosleep hoofdbeschermer. Soms worden hoofdbeschermers als een gevaar gezien voor kindjes. Een kindje kan met zijn of haar mond of neusje namelijk tegen de hoofdbeschermer komen te liggen waardoor het in ademnood kan komen. Met de Aerosleep hoofdbeschermer is dat niet van toepassing. De Aerosleep hoofdbeschermer heeft namelijk een unieke luchtdoorlatende structuur waardoor je kindje vrij kan ademen.

Over Aerosleep

Het merk Aerosleep heeft met haar producten als doel baby’s veilig te laten slapen. Door het gebruik van de Aerosleep hoofdbeschermer, een Aerosleep matras in combinatie met een Aerosleep matrasbeschermer en een Aerosleep hoeslaken creëer je een veilige en comfortabele slaapomgeving voor je kindje. Dat is een geruststellende gedachte!

Bestelinformatie

Babypark verkoopt producten van Aerosleep. Kom eens langs bij één van onze megastores of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis (mits voorradig)!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Aerosleep Bed Bumper

    Bescherm je kind met de luchtdoorlatende Bed Bumper van Aerosleep. De bumper is geschikt voor een baby ledikant van 60x120 cm.
    69,95
1 Resultaten
Trustpilot