Done by Deer hoofdbeschermers

Met een Done by Deer hoofdbeschermer bescherm je je kindje tegen de harde randen en spijlen van het ledikant. Vrijwel elke Done by Deer hoofdbeschermer – ook wel bedbumper of bedomrander genoemd - is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Jij kunt dus zelf kiezen welke kleur hoofdbeschermer het beste past bij het ledikant van je kindje.

Lees meer...

Eigenschappen van een Done by Deer bedbumper

De buitenkant van een Done by Deer bedbumper is meestal van katoen. De vulling is vaak van polyether schuim. Wordt de Done by Deer bedbumper vies, dan is met vaak wel mogelijk om deze uit te wassen in de wasmachine. Meer informatie hierover vind je terug in de uitgebreide productbeschrijving bij de Done by Deer bedbumper op deze pagina.

Over Done by Deer

Done by Deer is een leuk, Scandinavisch merk van accessoires, speelgoed en textielproducten voor de allerkleinsten. Op onze webshop tref je uiteenlopende producten van Done by Deer aan, waaronder bekers, knuffels, schommeldieren, krijtborden en dekbedovertrekken. De geheel eigen stijl van Done by Deer is opvallend. Kenmerkend zijn de dierenvormen die op veel producten terugkomen. De ontwerpers van Done by Deer combineren een innovatief design, veiligheid en een gedurfd gebruik van hedendaagse kleuren met elkaar. Dit maakt elk item bijzonder. Jouw gewenste Done by Deer bedomrander of bedbumper bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Je krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisgestuurd. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de Done By Deer bedomrander of bedbumper meteen op de post, zodat jij deze de volgende dag al ontvangt. Voorwaarde is wel dat de bestelde artikelen bij ons op voorradig zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Bed Bumper

  Met deze Done by Deer Dreamy Dots Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en makkelijk aan te passen aan de maten van een ledikant.
  79,95
 • Quick view

  Done By Deer Croco Bed Bumper Green

  Met deze Done By Deer Croco Bed Bumper Green wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en makkelijk aan te passen aan de maten van een ledikant.
  79,95
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Bed Bumper Beige

  Met deze Done By Deer Sea Friends Bed Bumper Beige wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en makkelijk aan te passen aan de maten van een ledikant.
  79,95
3 Resultaten