Little Dutch Hoofdbeschermer- en Boxomrander

Tijdens het slapen woelt of draait je kindje in zijn of haar ledikant of box. Om ervoor te zorgen dat je kindje zijn of haar hoofd niet stoot tegen de spijlen van het ledikant of de box heeft Babypark diverse hoofdbeschermers- en boxomranders te koop. Lees meer...

De Little Dutch hoofdbeschermer en boxomrander

Bij Babypark zijn verschillende hoofdbeschermers en boxomranders te verkrijgen van het merk Little Dutch. Zowel de Little Dutch hoofdbeschermers als boxomranders zijn uitgerust met verschillende patronen, zo kan je de Little Dutch hoofdbeschermers en boxomranders aan beide kanten gebruiken. De Little Dutch boxomranders en hoofdbeschermers zijn gemaakt van katoen en de vulling is van polyester.

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk en produceert kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Little Dutch te verkrijgen zoals Little Dutch hanglampen, Little Dutch slaapzakken, Little Dutch boxkleden en Little Dutch dekens.

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis (mits voorradig)!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Bedomrander Roze

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Bedomrander Roze beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De omrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  62,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Bedomrander Donkerroze

  De Little Dutch Little Pink Flowers Bedomrander Donkerroze beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De omrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bed en creëert een veilige omgeving.
  62,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Bedomrander

  De stijlvolle Little Dutch Pure Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De omrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  62,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Bedomrander

  De stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Bedomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De omrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving.
  62,95
4 Resultaten
Trustpilot