Little Dutch Hoofdbeschermer- en Boxomrander

Tijdens het slapen woelt of draait je kindje in zijn of haar ledikant of box. Om ervoor te zorgen dat je kindje zijn of haar hoofd niet stoot tegen de spijlen van het ledikant of de box heeft Babypark diverse hoofdbeschermers- en boxomranders te koop. Lees meer...

De Little Dutch hoofdbeschermer en boxomrander

Bij Babypark zijn verschillende hoofdbeschermers en boxomranders te verkrijgen van het merk Little Dutch. Zowel de Little Dutch hoofdbeschermers als boxomranders zijn uitgerust met verschillende patronen, zo kan je de Little Dutch hoofdbeschermers en boxomranders aan beide kanten gebruiken. De Little Dutch boxomranders en hoofdbeschermers zijn gemaakt van katoen en de vulling is van polyester.

Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk en produceert kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Little Dutch te verkrijgen zoals Little Dutch hanglampen, Little Dutch slaapzakken, Little Dutch boxkleden en Little Dutch dekens.

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis (mits voorradig)!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Little Dutch Ocean Bedomrander Mint

    Met deze handige Little Dutch Ocean Bedomrander Mint bescherm je het hoofdje van de kleine tegen randen en spijlen als het in zijn/haar ledikantje ligt. De bedomrander is eenvoudig aan het ledikant vast te strikken.
    49,95
1 Resultaten