Little Dutch kruikenzak

Gebruik jouw kruik met een mooie Little Dutch kruikenzak. Alle kruikenzakken worden met liefde en passie ontworpen door het Little Dutch team. De kruikenzakken zijn geschikt voor zowel een aluminium als een Zensy kruik.

Lees meer...

Over Little Dutch

Het Nederlandse merk Little Dutch maakt babyproducten die functioneel zijn met een aantrekkelijke vormgeving. De kruikenzakken zien er kleurrijk en smaakvol uit. Daarnaast zijn de Little Dutch producten onderling goed met elkaar te combineren. Met Little Dutch kleed je de babykamer aan tot een gezellig en sfeervolle plek.

Bestel en profiteer

De leukste Little Dutch kruikenzakken vind je op deze pagina. Zoek de kruikenzak uit die jou het meeste aanspreekt en bestel deze meteen online. Als je op een werkdag voor 20.00 uur besteld en direct online betaald wordt de kruikenzak de volgende dag al thuisbezorgd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Kruikenzak

  Deze Little Dutch Little Goose Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Kruikenzak

  Deze Little Dutch Wild Flowers Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Kruikenzak

  Deze Little Dutch Pure Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  12,71
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Kruikenzak Roze

  Deze stijlvolle Little Dutch Flowers & Butterflies Kruikenzak Roze heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Kruikenzak

  Deze stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke baby of kinderkamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Kruikenzak Donkerroze

  Deze stijlvolle Little Dutch Little Pink Flowers Kruikenzak Donkerroze heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Kruikenzak

  Deze Little Dutch Sunrise Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Kruikenzak

  Deze Little Dutch Ocean Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  13,95
8 Resultaten
Trustpilot