Little Dutch kruikenzak

 

Gebruik jouw kruik met een mooie Little Dutch kruikenzak. Alle kruikenzakken worden met liefde en passie ontworpen door het Little Dutch team. De kruikenzakken zijn geschikt voor zowel een aluminium als een Zensy kruik.

Lees meer...

 

Over Little Dutch

Het Nederlandse merk Little Dutch maakt babyproducten die functioneel zijn met een aantrekkelijke vormgeving. De kruikenzakken zien er kleurrijk en smaakvol uit. Daarnaast zijn de Little Dutch producten onderling goed met elkaar te combineren. Met Little Dutch kleed je de babykamer aan tot een gezellig en sfeervolle plek.

 

Bestel en profiteer

De leukste Little Dutch kruikenzakken vind je op deze pagina. Zoek de kruikenzak uit die jou het meeste aanspreekt en bestel deze meteen online. Als je op een werkdag voor 20.00 uur besteld en direct online betaald wordt de kruikenzak de volgende dag al thuisbezorgd.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Kruikenzak

  Deze Little Dutch Adventure Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Kruikenzak

  Deze Little Dutch Little Stars Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Kruikenzak

  Deze Little Dutch Pure Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Babywarmer Hoes

  De Little Dutch Adventure Babywarmer Hoes is een fijne hoes voor de Zensy babywarmer. De hoes is gemaakt van 100% katoen, uitwasbaar in de wasmachine en beschikt over de afmetingen van 18 x 26 cm.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Babywarmer Hoes

  De Little Dutch Little Stars Babywarmer Hoes is een fijne hoes voor de Zensy babywarmer. De hoes is gemaakt van 100% katoen, uitwasbaar in de wasmachine en beschikt over de afmetingen van 18 x 26 cm.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Kruikenzak

  Deze Little Dutch Waves Kruikenzak heeft een hippe uitstraling en past uitstekend bij elke babykamer. De kruikenzak voelt zacht aan en kan gemakkelijk gewassen worden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  13,95
6 Resultaten