Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Lattenbodems

Basicline lattenbodems kinderkamer

Vind op deze pagina de juiste Basicline lattenbodem voor een kinderbed of eenpersoonsbed! Ons assortiment Basicline lattenbodems kan elke keer weer variëren. Op deze pagina tref je ons actuele aanbod aan. Een Basicline lattenbodem voor een kinderbed of eenpersoonsbed is voordelig en van goede kwaliteit.

Lees meer...

Eigenschappen van een Basicline lattenbodem

Een Basicline lattenbodem is in veel gevallen een rollattenbodem. Bij een rollattenbodem, ook wel ‘rolbodem’ genoemd, zijn de latjes met behulp van een lint aan elkaar geniet. Meestal is een Basicline rolbodem gemakkelijk op te rollen. Vaak is een Basicline rolbodem geschikt voor elk type matras. Een Basicline lattenbodem is bedoeld voor een kinderbed óf voor een eenpersoonsbed. In de uitgebreide productbeschrijvingen bij de Basicline lattenbodems op deze pagina, vind je ook informatie over de afmetingen. Een lattenbodem voor een eenpersoonsbed van Basicline bestaat meestal uit zo’n zeventien latten van beukenhout. Basicline lattenbodems zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormering.

Over Basicline

Bij ons kun je niet alleen terecht voor een lattenbodem voor een eenpersoonsbed van Basicline of voor een lattenbodem voor een kinderbed. Van Basicline hebben wij allerlei producten in ons assortiment, waaronder kinderstoelen, commodes, kasten, dekens, plaspotjes, opstapjes en badjes. Al deze items zijn eenvoudig vormgegeven. Dat kenmerkt Basicline producten. Ze geven jou en je kindje een stevige basis, zonder extra snufjes die je toch niet nodig hebt. De eenvoudige designs maken het jou ook extra gemakkelijk. Ze zijn gebruiksvriendelijk. De simpele ontwerpen maken het allemaal niet onnodig ingewikkeld. Je weet waar je aan toe bent. Een Basicline buggy is bijvoorbeeld heel eenvoudig in slaapstand te verstellen. In één vloeiende beweging vouw je deze buggy op tot een compact pakketje dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Basicline lattenbodems en andere producten van Basicline zijn online te bestellen via Babypark.nl. Jij krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader