Draagzakken en draagdoeken

 

In een draagzak of draagdoek heb je je kindje altijd dicht bij je. Kinderen hebben er behoefte aan om gedragen te worden. Met een comfortabele draagzak of draagdoek voldoe je aan deze 'huidhonger'. Bovendien is het dragen van je kindje heel praktisch: je hebt je handen vrij voor andere dingen. Ideaal in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is voor een kinderwagen of wanneer je meerdere kinderen in huis rond hebt lopen. Ontdek ook hoe fijn dragen is; zowel voor jou als je kindje!

 

Op zoek naar accessoires voor draagzakken of draagdoeken? Shop accessoires...

 

6 Resultaten
 • Quick view Stokke® MyCarrier™ Front And Back Draagzak

  Stokke® MyCarrier™ Front And Back Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  149,-
 • Quick view Stokke® MyCarrier™ Front Draagzak Mesh

  Stokke® MyCarrier™ Front Draagzak Mesh

  Uit voorraad leverbaar
  109,-
 • Quick view Stokke® MyCarrier™ Front Draagzak

  Stokke® MyCarrier™ Front Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  109,-
 • Quick view Stokke® MyCarrier™ Front And Back Draagzak Mesh

  Stokke® MyCarrier™ Front And Back Draagzak Mesh

  Uit voorraad leverbaar
  159,-
 • Quick view Stokke® MyCarrier™ Back Draagzak Mesh

  Stokke® MyCarrier™ Back Draagzak Mesh

  Uit voorraad leverbaar
  59,-
 • Quick view Stokke® MyCarrier™ Back Draagzak

  Stokke® MyCarrier™ Back Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  59,-
6 Resultaten

Stokke® draagzak

 

Met de Stokke® draagzak kun jij zonder moeite met je kindje op stap. Binnen enkele klikken heb je de draagzak én je kindje bevestigd en kan het avontuur beginnen. Het grote voordeel van een draagzak is dat je snel op pad kunt en onderweg jezelf een stuk soepeler kunt bewegen dan met een grote kinderwagen. Een Stokke® draagzak is dus een perfecte oplossing voor een drukke winkelstraat of een lange trap!

 

Diverse draagmogelijkheden

De Stokke® draagzakken zijn op diverse manieren te gebruiken. De draagzak is al geschikt vanaf de geboorte. Je draagt je kindje dan op je buik met het gezicht naar je toe. Vanaf ongeveer 4 maanden kun je er ook voor kiezen om je kindje met het gezicht van je af te dragen en wanneer je kindje nog wat ouder is kun je de Stokke® draagzak ook als rugdrager gebruiken.

 

Praktisch in gebruik

De Stokke® draagzak kan uitgewassen worden in de wasmachine, dat is nog eens handig! Verder beschikken de draagzakken over handige opbergvakjes zodat je je sleutels en telefoon altijd bij je hebt wanneer je op pad bent met je kindje in de Stokke® draagzak. De draagzak is eenvoudig te verstellen zodat jij en je partner dezelfde draagzak kunnen gebruiken.