BamBam kapstok babykamer

Maak de babykamer helemaal compleet met een BamBam kapstok of muurhaak. Aan een babykamer kapstok van BamBam kun je bijvoorbeeld kleertjes of mutsjes van je kindje hangen. Daarnaast ziet zo’n kapstok of muurhaak er ook ontzettend leuk uit! Vaak is bij de aankoop van een babykamer kapstok van BamBam een giftbox inbegrepen. Dit soort specifieke informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving op deze pagina.

Lees meer...

Een BamBam kapstok in de vorm van een dier

Sommige BamBam kapstokken hebben de vorm van een dier, bijvoorbeeld een konijn. Zo’n BamBam kapstok voor de babykamer heeft een mooie, speelse look en komt ook heel vrolijk over. Je kunt deze kapstok ook als muurhaak gebruiken. Je hangt de BamBam muurhaak dan bijvoorbeeld op voor de sier. Dat kan op allerlei plekken in de kamer van je kleintje. Aan de haken kun je eigenlijk allerlei dingen ophangen. Het is maar net wat je mooi vindt! Een BamBam kapstok voor de babykamer of babykamer muurhaak is meestal geverfd in een zachte kleur die perfect past bij een babykamer.

Over BamBam

BamBam is een leuk label van accessoires voor de babykamer en gifts voor de allerkleinsten. Veel BamBam artikelen zijn op een mooie manier verpakt, waardoor deze heel leuk zijn om weg te geven als kraamcadeautje. Het zilveren kroontje van BamBam komt op veel BamBam artikelen terug. Alle artikelen zien er chique uit met een knipoog. BamBam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Alle items zijn van hoogwaardige kwaliteit, terwijl deze ook verrassend betaalbaar zijn. Sinds 2020 zijn veel producten van BamBam gemaakt van natuurlijke en hergebruikte materialen. De houten producten en de displaykaarten zijn gemaakt van FSC Wood. Jouw gewenste BamBam muurhaak of kapstok en andere BamBam artikelen zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    BamBam Rabbit Muurhaak

    Aan deze handige BamBam Rabbit Muurhaak kun je bijvoorbeeld de jas of tas van je kindje ophangen. De haak wordt geleverd met een bijpassende giftbox, extra leuk om weg te geven als kraamcadeau!
    11,95
1 Resultaten
Trustpilot