Deurbeveiliging baby

Tijdens de ontdekkingstochten van jouw kindje kan het ook bepaalde gevaren tegenkomen zoals wandcontactdozen of een trapgat. Maar ook een kastdeur of kamerdeur kan er voor zorgen dat jouw kindje tussen de deur komt of als het ouder is, zichzelf wellicht onbedoeld opsluit. Ook loert het gevaar bij de keukenkastjes omdat jouw kindje iets gevaarlijks kan pakken zoals chemische middelen of misschien een scherp voorwerp. Bij Babypark vind je verschillende oplossingen op het gebied van baby deurbeveiliging. Bekijk onze webshop en bestel.

Lees meer...

Assortiment deur veiligheid baby

In het assortiment voor deurbeveiliging voor de baby hebben we bijvoorbeeld de producten van Safety first. Zo is er een zelfklevende kastdeurklem die je eenvoudig op je keukenkastjes kunt plakken. Op die manier kan jouw kindje die niet eenvoudig opentrekken. De ontgrendeling geschiedt in dit geval met een knop. Ook hebben we van dit merk een kastdeurklem die gebruikt kan worden op kastdeuren die met handgrepen of deurknoppen zijn te openen. Er is een dubbele handeling nodig om de kastdeurklem te ontgrendelen. Jouw kindje kan dan niet bewust of onbewust de kastdeur openen. Zo kunnen er ook geen handjes tussen de deur komen of iets uit de kast worden gepakt dat niet voor kinderen is bestemd. Naast producten voor deur veiligheid voor de baby hebben we ook andere artikelen die helpen om jouw huis veiliger te maken voor jouw kindje. Bekijk ons hele assortiment voor de mogelijkheden.

Bestellen deurbeveiliging baby

Bestel de baby deurbeveiliging voor 20:00 uur zodat we het dezelfde dag nog kunnen versturen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is dan is de verzending gratis. Je kunt ook naar een van onze 10 megastores gaan om te zien wat er allemaal nog meer verkrijgbaar is op het gebied van veiligheid en andere artikelen. Ons team van verkoopspecialisten informeert jou graag over alle mogelijkheden.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Flexibele Kastdeurklem

  Deze kastdeurklem van Safety 1st bevestigt de correcte bevestiging van het product door middel van een groen en rood teken.
  3,99
 • Quick view

  Safety 1st Ladeklem 7 Stuks

  Met deze ladeklemmen van Safety 1st kunnen kinderen geen lades of kasten open maken.
  3,99
 • Quick view

  BeSafe Gordelklem

  Je kent het vast wel, je kleine deugniet die uit de autostoel probeert te ontsnappen. De gordelklem van BeSafe steekt daar een stokje voor. De gordelklem is eenvoudig te bevestigen aan vrijwel elke autostoel.
  14,90
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel ben je meteen op de hoogte als er iemand voor de deur staat. De videodeurbel stuurt een melding naar je smartphone waarna je de keuze kunt maken om een videogesprek te starten.
  89,99
 • Quick view

  Safety 1st Multifunctionele Klem

  De multifunctionele klem van Safety 1st is ideaal voor deuren van elektrisch huishoudelijke apparaten zoals een koelkast, diepvriezer, magnetronoven, vaatwasser en droogtrommel.
  4,99
 • Quick view

  Jippie's Deurklem Wit

  Deze Jippie's Deurklem Wit is een topproduct als het om deuren gaat! De klem kan eenvoudig onder de deur geschoven worden en de deur kan geen kant meer op. Zo voorkom je beschadigingen op de deuren.
  5,50
6 Resultaten
Trustpilot