Deurbeveiliging baby

Tijdens de ontdekkingstochten van jouw kindje kan het ook bepaalde gevaren tegenkomen zoals wandcontactdozen of een trapgat. Maar ook een kastdeur of kamerdeur kan er voor zorgen dat jouw kindje tussen de deur komt of als het ouder is, zichzelf wellicht onbedoeld opsluit. Ook loert het gevaar bij de keukenkastjes omdat jouw kindje iets gevaarlijks kan pakken zoals chemische middelen of misschien een scherp voorwerp. Bij Babypark vind je verschillende oplossingen op het gebied van baby deurbeveiliging. Bekijk onze webshop en bestel.

Lees meer...

Assortiment deur veiligheid baby

In het assortiment voor deurbeveiliging voor de baby hebben we bijvoorbeeld de producten van Safety first. Zo is er een zelfklevende kastdeurklem die je eenvoudig op je keukenkastjes kunt plakken. Op die manier kan jouw kindje die niet eenvoudig opentrekken. De ontgrendeling geschiedt in dit geval met een knop. Ook hebben we van dit merk een kastdeurklem die gebruikt kan worden op kastdeuren die met handgrepen of deurknoppen zijn te openen. Er is een dubbele handeling nodig om de kastdeurklem te ontgrendelen. Jouw kindje kan dan niet bewust of onbewust de kastdeur openen. Zo kunnen er ook geen handjes tussen de deur komen of iets uit de kast worden gepakt dat niet voor kinderen is bestemd. Naast producten voor deur veiligheid voor de baby hebben we ook andere artikelen die helpen om jouw huis veiliger te maken voor jouw kindje. Bekijk ons hele assortiment voor de mogelijkheden.

Bestellen deurbeveiliging baby

Bestel de baby deurbeveiliging voor 20:00 uur zodat we het dezelfde dag nog kunnen versturen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is dan is de verzending gratis. Je kunt ook naar een van onze 10 megastores gaan om te zien wat er allemaal nog meer verkrijgbaar is op het gebied van veiligheid en andere artikelen. Ons team van verkoopspecialisten informeert jou graag over alle mogelijkheden.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Flexibele Kastdeurklem

  Deze kastdeurklem van Safety 1st bevestigt de correcte bevestiging van het product door middel van een groen en rood teken.

  3,50

  2,25

 • Quick view

  Safety 1st Ladeklem 7 Stuks

  Met deze ladeklemmen van Safety 1st kunnen kinderen geen lades of kasten open maken.

  3,49

  2,50

 • Quick view

  Reer Vingerbeschermering Transparant

  De Reer Vingerbescherming Transparant is zelfklevend en kan daardoor snel bevestigd worden. De ideale oplossing om te voorkomen dat je kindje met z’n vingers tussen de deur komt! De lengte van de strip is 120 cm.
  26,99
 • Quick view

  Reer DesignLine Slot Antraciet

  Het Reer DesignLine Slot Antraciet is dé oplossing wanneer een deur of lade niet geopend mag worden door je kindje. Het slot is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde tape en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,99
 • Quick view

  Reer Multifunctioneel Slot Voordeelverpakking Wit

  Met het Reer Multifunctioneel Slot Voordeelverpakking Wit kun je onder andere deuren en lades blokkeren voor je kindje. Het slot is alleen voor volwassenen eenvoudig te openen. Wordt geleverd per 3 stuks.
  10,99
 • Quick view

  Reer Deurstopper

  De Reer Deurstopper is dé oplossing voor het voorkomen van kindervingers tussen de deur. De deurstopper is geschikt voor deuren van 30 tot 40 mm dik en is gemaakt van slijtvast en duurzaam materiaal.
  3,99
 • Quick view

  Reer Magnetisch Slot Voordeelverpakking Wit

  De Reer Magnetisch Slot Voordeelverpakking Wit bestaat uit 4 sloten voor bijvoorbeeld keukenkastjes die alleen met een bijgeleverde magneetsleutel geopend kunnen worden. Een kind veilige oplossing dus!
  33,99
 • Quick view

  Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet

  Met het Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet kun je onder andere deuren en lades blokkeren voor je kindje. Het slot is voor volwassenen eenvoudig te openen maar voor kinderen is dit te ingewikkeld.
  8,99
 • Quick view

  Safety 1st Multifunctionele Klem

  De multifunctionele klem van Safety 1st is ideaal voor deuren van elektrisch huishoudelijke apparaten zoals een koelkast, diepvriezer, magnetronoven, vaatwasser en droogtrommel.

  4,25

  3,20

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel ben je meteen op de hoogte als er iemand voor de deur staat. De videodeurbel stuurt een melding naar je smartphone waarna je de keuze kunt maken om een videogesprek te starten.
  89,99
 • Quick view

  Jippie's Deurklem Wit

  Deze Jippie's Deurklem Wit is een topproduct als het om deuren gaat! De klem kan eenvoudig onder de deur geschoven worden en de deur kan geen kant meer op. Zo voorkom je beschadigingen op de deuren.
  5,50
 • Quick view

  BeSafe Gordelklem

  Je kent het vast wel, je kleine deugniet die uit de autostoel probeert te ontsnappen. De gordelklem van BeSafe steekt daar een stokje voor.
  13,-
12 Resultaten
Trustpilot