Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Difrax dental speen

Bij Babypark kun je uiteraard ook terecht voor de verschillende artikelen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Difrax. Bekijk bijvoorbeeld de leuke Difrax Dental fopspeen die is ontwikkeld in samenwerking met logopedisten en tandartsen. Door de optimale luchttoevoer wordt ook huidirritatie voorkomen bij je kindje. Het gebruik van een fopspeen voorkomt duimen en is daardoor vriendelijker voor tanden en ook een stuk hygiënischer. Bij Babypark kun je de fopspenen tegen de laagste prijzen van Nederland bestellen.

Lees meer...

Difrax dental speen

Bij Babypark hebben we zowel de Natural speen die de natuurlijke vorm van de tepel imiteert als ook de eerdergenoemde dental fopspeen van Difrax. De Dental versie heeft een bol en een plat gedeelte. Het platte gedeelte ligt op de tong, dit is gedaan om de ontwikkeling van het gehemelte en de tong- en kaakspieren te stimuleren. Zo biedt de fopspeen niet alleen troost en ontspanning voor je kindje maar helpt het ook de ontwikkeling van je kindje. De speen is voor verschillende leeftijdscategorieën en in vele leuke uitvoeringen verkrijgbaar. Wanneer je kindje begint te bijten op het zuiggedeelte dan is het beter om van de fopspeen af te stappen. Bacteriën kunnen zich dan gaan ophopen in de openingen. Kies in dat geval dan voor bijvoorbeeld een bijtring die je ook in ons assortiment kunt vinden. De fopspenen zijn eenvoudig te reinigen en te steriliseren maar het is aan te raden elk type fopspeen toch elke 6 weken te vervangen.

Dental fopspeen van Difrax bestellen

De Difrax Dental fopspeen is eenvoudig online te bestellen. Bestel je vandaag nog dan kunnen we het vaak dezelfde werkdag nog verzenden en in sommige gevallen zelfs leveren. Verzending vanaf 20 euro is kosteloos waardoor het wellicht loont om meteen een voorraadje in te slaan of de fopspeen te combineren met andere artikelen in ons assortiment. Je kunt ons assortiment ook komen bekijken in een van onze megastores. Bekijk voor een megastore in jouw regio onze website.

Lees minder...
Filteren

1 product

 • Difrax Dental Flessenspeen Plat
  Waardering:
  100%
  0,- 6,99
 • Filteren

  1 product

  Oval loader