Difrax Natural speen

Een fopspeen is niet alleen handig om je kindje troost te bieden maar voorkomt ook duimen. Bij Babypark kun je terecht voor vele verschillende fopspenen. Allen zijn gemaakt door A-merken en worden door Babypark aangeboden tegen de scherpste prijzen van Nederland. Bekijk het assortiment en kies bijvoorbeeld voor de Natural fopspeen van Difrax. Door onze ruime voorraden kunnen we de fopspeen snel leveren.

Lees meer...

Difrax Natural fopspeen collectie

De Difrax Natural speen heeft een natuurlijke tepelvorm zodat je kindje het makkelijk accepteert. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal en door de optimale luchttoevoer van het design, voorkomt de speen huidirritatie. De Natural fopspeen van Difrax is eenvoudig te reinigen of te steriliseren. Bij Babypark vind je daar verschillende oplossingen voor.Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om de fopspeen op beschadigingen te controleren. Sowieso raden we je aan de speen vanuit hygiënische overwegingen elke 6 weken te vervangen. De Difrax Natural fopspeen is voor verschillende leeftijden beschikbaar zodat het zuiggedeelte past bij de grootte van de kaken en het schildje past bij de grootte van het gezichtje van je kind. De Natural fopspeen van Difrax is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar met leuke prints zoals Nijntje of Woezel en Pip.

Natural fopspeen van Difrax bestellen

Online bestellen van de fopspeen gaat bij Babypark eenvoudig en snel. Plaatst je de bestelling voor 23:59 uur dan kunnen we het vaak nog dezelfde werkdag verzenden. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt dan verzenden we kosteloos. Je kunt de Difrax natural fopspeen ook met eigen ogen komen bekijken in onze megastores. Een overzicht met de adresgegevens en openingstijden vind je op onze website zodat je snel een vestiging in jouw regio kunt vinden. In de megastores staat ook een team van verkoopspecialisten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,59
 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,49

  4,99

 • Quick view

  Difrax Natural Ster Fopspeen Nacht 20+ Mnd

  De Difrax Natural Ster Fopspeen Nacht 20+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,99
 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Timo 12+ Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Timo 12+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,49

  4,87

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Woezel en Pip -2 - 2 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Woezel en Pip -2 - 2 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,49
6 Resultaten
Trustpilot