Mouwslab

Helaas houden baby’s natuurlijk nog geen rekening met het schoonhouden van zichzelf of hun kleertjes. Je dient dus zelf maatregelen te nemen om een smeerboel te voorkomen. Je kunt natuurlijk niet alles voorkomen maar gelukkig zijn er verschillende manieren om de schade te beperken zoals een baby mouwslab. Door het dragen van een mouwslab blijft jouw baby schoon en droog. Bij Babypark hebben we een aantal leuke mouwslabben in verschillende kleuren en prints beschikbaar. Je bestelt ze uiteraard tegen de scherpte prijzen van Nederland dankzij de laagsteprijsgarantie die wij hanteren.

Lees meer...

Assortiment mouwslab

Bij Babypark hebben we vele leuke mouwslabben van het merk Bibetta beschikbaar. Vaak uitgevoerd in vrolijke kleuren en met een schattige print. De baby mouwslab is voorzien van een opvanggootje om alles wat niet naar binnen gaat bij je kindje op te vangen. De mouwslab is gemaakt van neopreen wat niet vocht doorlatend is. Dus wordt er gemorst met drinken of vochtig eten dan blijft jouw kindje tenminste droog. De mouwslab is eenvoudig met klittenband aan en uit te trekken. Na gebruik kun je de slabben het beste even afspoelen. De mouwslab is te wassen op 30 graden. De Bibetta slabben zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 30 maanden.

Bestellen mouwslab voor baby

Wanneer je via de webshop bestelt en de bestelwaarde is 20 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten. Het kan dus zeker lonen om bijvoorbeeld nog een leuk setje monddoekjes toe te voegen aan je bestelling. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Je kunt de collectie mouwslabbetjes ook met eigen ogen komen bekijken in een van onze megastores.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Savannah Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Savannah Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Pear Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Pear Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Nieuw
  Quick view

  Done By Deer Ozzo Slab Met Mouwen Powder

  De Done By Deer Ozzo Slab Met Mouwen Powder is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Jollein Meadow Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Meadow Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Liewood Merle Doll Longsleeve Slabbetje Sandy Mix

  Het Liewood Merle Doll Longsleeve Slabbetje Sandy Mix zorgt er voor dat ieder hapje eten een feestje wordt. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van een drukknoopsluiting.
  24,-
 • Nieuw
  Quick view

  Done By Deer Confetti Slab Met Mouwen Sand

  De Done By Deer Confetti Slab Met Mouwen Sand is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Nieuw
  Quick view

  Done By Deer Lalee Slab Met Mouwen Sand

  De Done By Deer Lalee Slab Met Mouwen Sand is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Liewood Merle Classic Longsleeve Slabbetje Creme De La Creme

  Het Liewood Merle Classic Longsleeve Slabbetje Creme De La Creme zorgt er voor dat ieder hapje eten een feestje wordt. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van een drukknoopsluiting.
  24,-
 • Nieuw
  Quick view

  Done By Deer Happy Dots Slab Met Mouwen

  De Done By Deer Happy Dots Slab Met Mouwen is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Nieuw
  Quick view

  Done By Deer Elphee Slab Met Mouwen Blue

  De Done By Deer Elphee Slab Met Mouwen Blue is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Jollein Peach Slab Met Mouwen

  Met deze Jollein Peach Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Nieuw
  Quick view

  Done By Deer Croco Slab Met Mouwen Green

  De Done By Deer Croco Slab Met Mouwen Green is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog. Wasbaar op 30 graden.
  21,95
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Slab Met Mouwen 6-18 Mnd

  De Done By Deer Sea Friends Slab Met Mouwen 6-18 Mnd is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog.

  19,95

  18,95

 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 18 Mnd

  De stijlvolle Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 18 Mnd is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog!
  21,95
 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 6-18 Mnd

  De Done by Deer Dreamy Dots Slab Met Mouwen 6-18 Mnd is een trendy en praktische slab die een groot gedeelte van de kleding van je kindje bedekt. Zo houd je de kleertjes van je kindje schoon en droog!
  21,95
 • Quick view

  Luma Tropical Island Slab Met Mouwen

  Met de Luma Tropical Island Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kind beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Liewood Merle Cat Longsleeve Slabbetje Rose

  Het Liewood Merle Cat Longsleeve Slabbetje Rose zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van een drukknoopsluiting.
  24,-
 • Quick view

  Liewood Classic Dot Longsleeve Slabbetje

  Het stijlvolle Liewood Classic Dot Longsleeve Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit door middel van een drukknoopsluiting.
  24,-
 • Quick view

  Smallstuff Auto Slab Met Mouwen

  Met deze stijlvolle Smallstuff Auto Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige sluiting aan de achterzijde.
  21,95
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Slab Met Mouwen

  Met de Luma Sunset Shapes Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kind beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Luma Bow Deco Slab Met Mouwen

  Met deze Luma Bow Deco Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! Dit komt mede door de mouwen die ervoor zorgen dat een groot gedeelte van de kleertjes van je kindje beschermt wordt.
  14,99
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly Slab Met Mouwen

  Met deze stijlvolle Smallstuff Butterfly Slab Met Mouwen blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige sluiting aan de achterzijde.
  21,95
22 Resultaten
Trustpilot