Kinderbeveiliging stopcontact

De veiligheid van jouw kindje heeft natuurlijk de hoogste prioriteit. Gelukkig zijn er vandaag de dag heel wat artikelen die jou kunnen helpen om jouw kindje te behoeden voor gevaar. Zo hebben we badzitjes, traphekjes maar ook kinderbeveiliging voor het stopcontact. Op die manier kan jouw kindje niet iets in de gaten van het stopcontact steken met alle gevolgen van dien. Doordat wij een laagsteprijsgarantie bieden, betaal je bij Babypark nooit teveel. Stopcontact kinderbeveiliging is te bestellen vanaf 5 stuks.

Lees meer...

Kinderveilig stopcontact maken

Je maakt de stopcontacten in jouw huis veilig door het via het dubbelzijdige tape te bevestigen. Maak het stopcontact dan goed schoon zodat het niet vettig is anders zal de tape niet hechten. Je dient 24-48 uur te rekenen voordat de lijm is opgedroogd. Afhankelijk van het type stopcontact kinderbeveiliging dat word gebruikt, is het stopcontact nog steeds te gebruiken door volwassenen zonder daarvoor het plastic te verwijderen. Bekijk de varianten die beschikbaar zijn voor een stopcontact met kinderbeveiliging in onze webshop om een beeld te krijgen van de oplossingen om een stopcontact te beveiligen. Je kunt ook een kijkje nemen in een van onze megastores. Je kunt via onze website de adresgegevens en openingstijden achterhalen. Naast deze artikelen hebben we nog vele andere producten die het leven van jouw kindje veiliger maken.

Bestellen kinderveilig stopcontact

Bestellen gaat bij Babypark heel eenvoudig en voordelig. Want niet alleen hanteren we de laagsteprijsgarantie maar voor bestellingen van 20 euro of meer rekenen we ook geen verzendkosten. En bestel je de stopcontact met kinderbeveiliging voor 20:00 uur dan wordt het bovendien nog dezelfde dag verzonden. Houd je niet van online bestellen, dan kun ook langs komen in een van onze megastores. In elke megastore werkt ook een team van productspecialisten die jou met al jouw vragen kan ondersteunen. Heb je nu al een prangende vraag dan kun je die uiteraard ook al aan ons stellen. Dat kan via telefoon, e-mail, contactformulier of WhatsApp.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,99
 • Quick view

  Safety 1st Draai Stopcontactbeschermer 8 Stuks

  Een praktische stopcontactbeschermer met een draaisysteem van het merk Safety 1st. Deze stopcontactbeschermer wordt geleverd per 8 stuks. De beschermers zijn eenvoudig op het stopcontact te plakken.
  4,99
 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 12 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 12 Stuks

  Deze draaistopcontacbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,95

  2,50

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,95

  2,25

6 Resultaten
Trustpilot