Kinderveiligheid

Jouw kindje stel je natuurlijk zo min mogelijk bloot aan gevaar maar op jonge leeftijd zoeken ze dat zelf helaas vaak onbewust op. Aangezien je niet continu jouw kindje in het oog kunt houden en er gevaar loert in een ogenblik van onoplettendheid, zijn er artikelen die het gevaar zelf kunnen reduceren. Zo hebben we stopcontactbeschermers, traphekjes, badzitjes, boxen met box bumpers en uiteraard ook de autostoeltjes en kinderstoelen met gordels om de veiligheid van kinderen te verbeteren. Allemaal van A-merken en allemaal tegen onze laagsteprijsgarantie. Bekijk ons assortiment om de veiligheid van jouw kinderen te verhogen.

Lees meer...

Assortiment kinderbeveiliging

Een ongelukje zit in een klein hoekje en de meeste ongelukjes gebeuren binnenshuis. Met de artikelen in het assortiment van Babypark kun je de kans op dergelijke ongelukjes in ieder geval verkleinen. Om de veiligheid van kinderen te vergroten, hebben we natuurlijk de boxen die ervoor zorgen dat jouw kindje op één plek blijft en niet op plekken komt waar het beter niet kan komen. Met een box bumper kun je tevens voorkomen dat jouw kindje zich bezeert tegen de spijlen. Als het kindje de box is ontgroeid dan kun je ook systeemhekken plaatsen in huis om bepaalde objecten, zoals een open haard, te omheinen met een hekje. Of je gebruikt het als room divider zodat jouw kindje niet in het gevaarlijke deel kan komen van een kamer. Daarnaast hebben we ook traphekjes zodat jouw kindje niet de trap op af kan gaan. Ook in de badkamer zijn er artikelen om ongelukjes te voorkomen zoals badzitjes en -stoeltjes die ervoor zorgen dat jouw kindje niet uit jouw handen glipt of omvalt in het bad. In de slaapkamer speelt het beddengoed een belangrijke rol door ervoor te zorgen dat jouw kindje goed kan blijven ademen wanneer het toch op zijn of haar buik weet te draaien. Ook biedt veel beddengoed bescherming tegen allergieën. Bekijk ons gehele assortiment om te zien met welke artikelen jij de kinderveiligheid voor jouw kindje kunt vergroten.

Bestellen kinderbeveiliging artikelen

Wanneer jij een keuze hebt gemaakt, kun je het eenvoudig via onze webshop bestellen. Al heeft jouw bestelling een bestelwaarde van 20 euro of meer dan is de verzending gratis. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Je kunt jouw keuze natuurlijk ook bepalen in een van onze 10 megastores, zo kun je alle artikelen eerst eens met eigen ogen komen bekijken.

Lees minder...
66 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje Natural

  Het Kidsriver Felix II Traphekje Natural is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  38,-

  34,99

 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask

  De Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,99
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm White Crush

  De Abus Smiley 2.1 Helm White Crush biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  34,90

 • Quick view

  Alpine Muffy Baby Sophie De Giraffe Gehoorbeschermer

  De Alpine Muffy Baby Sophie De Giraffe Gehoorbeschermer bestaat uit 2 oorkappen die je eenvoudig op de verstelbare hoofdband klikt. De gehoorbeschermer zit comfortabel en voorkomt gehoorbeschadiging bij je kindje.
  32,95
 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Sparkling Blue

  De Abus Smiley 2.1 Helm Sparkling Blue biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  34,90

 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess

  De Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  32,90

 • Quick view

  Luma Spikkels Badzitje

  Het Luma Spikkels Badzitje biedt een comfortabele steun aan je kindje. Het badzitje beschikt over een meegroeisteun en zuignap. Het badzitje is gemaakt van kunststof en geschikt vanaf de geboorte tot 8 maanden.

  Normale prijs: 17,99

  Special Price 15,29

 • Quick view

  Reer Deurstopper

  De Reer Deurstopper is dé oplossing voor het voorkomen van kindervingers tussen de deur. De deurstopper is geschikt voor deuren van 30 tot 40 mm dik en is gemaakt van slijtvast en duurzaam materiaal.
  4,99
 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale

  De Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Het LED lampje is oplaadbaar via een USB-kabel.

  59,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  33,95

 • Quick view

  Kidsriver Felix II Traphekje

  Het Kidsriver Felix II Traphekje is geschikt voor openingen van 63,5 - 103,5 cm. Daarnaast is het Felix II traphekje verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Zwart, Wit en Natural. Praktisch in gebruik.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police

  De Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Reer Stopcontactbeschermers

  Met de Reer Stopcontactbeschermers voorkom je ongelukken door je stopcontacten op een kind veilige manier af te sluiten. De handige beschermers worden geleverd als set van 5 stuks en zijn herbruikbaar.
  4,99
 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic

  De Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm

  Met de Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm vervang je de verlichting van de fietshelm van je kindje. De verlichting is oplaadbaar door middel van de meegeleverde USB-kabel.
  14,95
 • Quick view

  Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart

  Het Kidsriver Yara Oprolbaar Traphekje Zwart is extra veilig. Het hekje is eenvoudig in gebruik, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  109,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje

  Het Kidsriver Twist Oprolbaar Traphekje is veilig en geschikt voor iedere deuropening tot 105 cm. Het hekje rol je eenvoudig uit en weer in, neemt weinig ruimte in en is nauwelijks zichtbaar als je hem niet gebruikt.

  89,-

  54,99

 • Quick view

  Puck Traphekje

  Met het Puck Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje en zorg je voor een veilige omgeving. Het metalen traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 60 - 97 cm.
  34,99
 • Quick view

  Kidsriver Felix Traphekje

  Met het Kidsriver Felix Traphekje beveilig je gemakkelijk jouw woning voor je kindje. Het houten traphekje van Kidsriver Felix Traphekje is eenvoudig te installeren en geschikt voor deuropeningen van 63,5 - 105,5 cm.
  44,99
 • Quick view

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.
  6,99
66 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Black Friday
Trustpilot