Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderspiegel auto

Om ook op de achterbank een oogje in het zeil te kunnen houden, kun je bij Babypark terecht voor een autospiegel voor je kind. Zo houd je jouw kindje in de gaten zonder dat je je ogen lang van de weg hoeft af te houden. En je kunt ook recht blijven zitten zonder een gevaarlijke omdraaiende beweging te maken. Kinderen kunnen behoorlijk de aandacht opeisen waardoor een spiegel om jouw kind in de auto in de gaten te houden enorm van pas kan komen. Je koopt een spiegel voor de autostoel om je kind te bekijken ook gewoon via de webshop van Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook nooit teveel.

Lees meer...

Assortiment kinderspiegel auto

In het assortiment van Babypark kun je terecht voor verschillende soorten autospiegels voor jouw kind in de auto. Wanneer je een baby hebt die je omgekeerd op de achterbank plaatst (veiligste methode) dan kun je het achteruitkijkspiegeltje op de achteruit plaatsen zodat je het gezicht van jouw kindje in jouw achteruitkijkspiegel kunt zien. We hebben ook spiegels om je kind in de auto te zien die je vast kunt maken aan het zonneschermpje of aan de hoofdsteun van de bijrijder. Een aantal spiegeltjes zijn ook uitgerust met geluidjes en muziekjes zodat het ook dienst doet als speelgoed dat jouw kindje bezig kan houden. Bekijk het assortiment en kies het spiegeltje dat het beste aan jouw wensen voldoet.

Bestellen autospiegel kind

Je bestelt de spiegel voor de auto om jouw kind te bekijken eenvoudig via onze overzichtelijke webshop. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog (mits op voorraad). Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden gratis verzonden. Je kunt ook altijd langs komen in een van onze megastores in Nederland om de collectie te bekijken. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader