Kinderspiegel auto

Om ook op de achterbank een oogje in het zeil te kunnen houden, kun je bij Babypark terecht voor een autospiegel voor je kind. Zo houd je jouw kindje in de gaten zonder dat je je ogen lang van de weg hoeft af te houden. En je kunt ook recht blijven zitten zonder een gevaarlijke omdraaiende beweging te maken. Kinderen kunnen behoorlijk de aandacht opeisen waardoor een spiegel om jouw kind in de auto in de gaten te houden enorm van pas kan komen. Je koopt een spiegel voor de autostoel om je kind te bekijken ook gewoon via de webshop van Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook nooit teveel.

Lees meer...

Assortiment kinderspiegel auto

In het assortiment van Babypark kun je terecht voor verschillende soorten autospiegels voor jouw kind in de auto. Wanneer je een baby hebt die je omgekeerd op de achterbank plaatst (veiligste methode) dan kun je het achteruitkijkspiegeltje op de achteruit plaatsen zodat je het gezicht van jouw kindje in jouw achteruitkijkspiegel kunt zien. We hebben ook spiegels om je kind in de auto te zien die je vast kunt maken aan het zonneschermpje of aan de hoofdsteun van de bijrijder. Een aantal spiegeltjes zijn ook uitgerust met geluidjes en muziekjes zodat het ook dienst doet als speelgoed dat jouw kindje bezig kan houden. Bekijk het assortiment en kies het spiegeltje dat het beste aan jouw wensen voldoet.

Bestellen autospiegel kind

Je bestelt de spiegel voor de auto om jouw kind te bekijken eenvoudig via onze overzichtelijke webshop. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag nog (mits op voorraad). Bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer worden gratis verzonden. Je kunt ook altijd langs komen in een van onze megastores in Nederland om de collectie te bekijken. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Puck Autospiegel

  De Puck Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.
  9,95
 • Quick view

  Axkid Autospiegel Black

  Met de Axkid Autospiegel Black kan je prima je kindje in de gaten houden op de achterbank terwijl je zelf aan het rijden bent. Je plaatst de Axkid Autospiegel Black eenvoudig aan de hoofdsteun van de autostoel.
  20,-
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart

  De A3 Baby & Kids Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.

  19,95

  14,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Autospiegel

  De Maxi-Cosi Autospiegel is een handig item om je kindje onder het autorijden in de gaten te houden. De autostoelspiegel is eenvoudig in alle richtingen te verstellen en geeft een breed beeld.

  19,99

  15,99

 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  Met de A3 Baby & Kids Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.

  16,95

  11,95

 • Quick view

  Munchkin Muzikale Autospiegel Dag en Nacht

  Met de Munchkin muzikale autospiegel kan je je kindje in de gaten houden onder het rijden en werkt tegelijkertijd kalmeren met 5 verschillende geluiden. Inclusief afstandsbediening om de functies te regelen.

  34,95

  25,56

 • Quick view

  Jippies Baby View Spiegel

  Met de Jippies Baby View Spiegel kun je je kindje tijdens het autorijden goed in de gaten houden. De spiegel kan bijvoorbeeld worden bevestigd met een clip op de zonnekap zodat je je niet meer hoeft om te draaien.
  5,50
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Mega Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.
  24,95
 • Quick view

  Jippie's Autospiegel

  Met deze autospiegel van Jippie's houd je gemakkelijk je kleintje in de gaten, terwijl je toch goed op de weg kunt letten.

  15,30

  12,95

 • Quick view

  BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting

  Met de BeSafe XL Autospiegel Met Verlichting kunnen jij en je kindje elkaar zien tijdens het autorijden. De BeSafe autospiegel is geschikt voor vrijwel iedere auto en voorzien van bedienbare ledverlichting.
  34,90
 • Quick view

  Munchkin Baby In-Sight Autospiegel

  De Munchkin Baby In-Sight autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van onbreekbaar materiaal en heeft helder zicht.

  22,95

  17,55

11 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot