Kinderveilige wandcontactdoos

Met kruipende en lopende kindjes ontstaat ook het gevaar dat ze stopcontacten ontdekken. Om er voor te zorgen dat de ontdekking niet op een ongeluk uitdraait, kun je de wandcontactdoos kinderveilig maken. Bij Babypark hebben we hier de juist oplossingen voor die zich eenvoudig laten aanbrengen op de bestaande wandcontactdoos. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop. Ze zijn per sets van 5, 8 of 12 stuks te koop en werken met zowel rangeaarde als normale stopcontacten. Op het hele assortiment geldt ook onze laagsteprijsgarantie. Zo kun je er voordelig voor zorgen dat in elke kamer, elke wandcontactdoos kinderveilig wordt.

Lees meer...

Assortiment wandcontactdoos kinderbeveiliging

Hoewel het uitrusten van de wandcontactdoos met kinderbeveiliging is aan te raden, dien je er wel rekening mee te houden dat ze niet geschikt zijn voor zware elektronische apparaten (> 1000 watt). Hierbij valt de denken aan wasmachines en drogers. In die gevallen kan het plastic te heet worden en dat is juist niet bevorderlijk voor de veiligheid. Het bevestigen gaat met dubbelzijdig tape. Om er zeker van te zijn dat deze tape zich goed hecht aan de wandcontactdoos, dien je deze schoon te maken en te ontvetten. Is dat gebeurd dan is het bevestigen zeer eenvoudig. Voorzie jouw wandcontactdoos ook van kinderbeveiliging en bestel het via onze webshop.

Bestellen afdekplaatjes voor kinderveilige wandcontactdoos

Bestel je de stopcontactbeschermer voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog. Vaak kun je jouw wandcontactdozen dan de volgende dag al voorzien van de beschermplaatjes. Indien je voor 20 euro of meer bestelt, rekenen we geen bezorgkosten. Je kunt uiteraard ook altijd even langs komen in een van onze 10 megastores. Je kunt daar dan meteen de rest van ons uitgebreide assortiment bekijken. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op de website. In elke megastore staat een team verkoopspecialisten voor je klaar om je verder te helpen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.
  2,99
 • Quick view

  Safety 1st Draai Stopcontactbeschermer 8 Stuks

  Een praktische stopcontactbeschermer met een draaisysteem van het merk Safety 1st. Deze stopcontactbeschermer wordt geleverd per 8 stuks. De beschermers zijn eenvoudig op het stopcontact te plakken.

  4,99

  3,99

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 12 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,50

  5,06

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 12 Stuks

  Deze draaistopcontacbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  6,50

  5,06

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Transparant 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,80

  2,13

 • Quick view

  Jippie's Draaistopcontactbeveiliger Wit 5 Stuks

  Deze draaistopcontactbeveiliger is 1 van de bekendste veiligheidsartikelen van het merk Jippie's.

  2,80

  1,91

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter Type F

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter krijg je inzicht in welke apparaten veel stroom gebruiken. Je kunt zelfs apparaten bedienen via je smartphone en tablet. Zo is het mogelijk om een tijdschema in te stellen.

  24,99

  18,50

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos kun je drie apparaten op afstand bedienen via je telefoon. Zo kun je de apparaten uitschakelen of een tijdschema instellen. Dit werkt ook via Amazon Alexa en Google Home.

  49,99

  36,-

8 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot