Sebra kinderwagenspanner

 

Sebra kinderwagenspanners zijn ideale speeltjes voor onderweg. Een groot pluspunt van een Sebra kinderwagenspanner is dat je kindje dit speelgoed onderweg niet verliest. Bovendien is je kindje altijd verzekerd van speelgoed in de kinderwagen, aangezien je de Sebra kinderwagenspanner aan de kinderwagen vastmaakt.

 

Lees meer...

Sfeervolle kleurcombinaties

Het Deense merk Sebra maakt vaak gebruik van sfeervolle kleurcombinaties. Ook Sebra kinderwagenspanners zien er heel sfeervol uit. De meeste Sebra kinderwagenspanners zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

Gebreide en gehaakte Sebra kinderwagenspanners

Sebra maakt veel gebruik van klassieke handwerktechnieken, zoals breien en haken. De knuffeltjes die aan Sebra kinderwagenspanners hangen, zijn meestal ook gebreid of gehaakt. Hierdoor krijgen de kinderwagenspanners een gezellige, klassieke sfeer. Sebra kinderwagenspanners zijn dan ook een echte aanrader! De Sebra kinderwagenspanner van jouw wensen is online te bestellen via onze webshop.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Sebra Olifant Gehaakte Kinderwagenspanner

    De Sebra Olifant Gehaakte Kinderwagenspanner is een superleuk speeltje wat in de auto of kinderwagen gebruikt kan worden. De kinderwagenspanner is eenvoudig te bevestigen en is te gebruiken vanaf de geboorte.
    34,95
1 Resultaten