Little Dutch kinderwagenspanner

 

Maak je kindje blij met een Little Dutch kinderwagenspanner. Een Little Dutch kinderwagenspanner bevestig je aan de kinderwagen, zodat je kindje onderweg altijd iets heeft om mee te spelen. Vaak is de kinderwagenspanner vast te maken met klittenband. Een Little Dutch kinderwagenspanner is te gebruiken vanaf de geboorte.

 

Lees meer...

Rammelende speeltjes aan Little Dutch kinderwagenspanners

Little Dutch kinderwagenspanners hangen boordevol gevarieerde speeltjes. Sommige speeltjes zijn eigenlijk rammelaars. Het leuke hiervan is dat deze speeltjes geluidjes maken. Je kindje zal dit heel interessant vinden. Ook andere speeltjes aan de Little Dutch kinderwagenspanner maken soms geluid.

 

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Little Dutch kinderwagenspanners zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren. Op deze pagina zie je welke Little Dutch kinderwagenspanners momenteel bij ons te koop zijn en in welke kleuren. Jouw gewenste Little Dutch kinderwagenspanner bestel je online via onze webshop.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Little Dutch Adventure Autostoelspeeltje

    Met het Little Dutch Adventure Autostoelspeeltje beleeft je kindje eindeloos speelplezier tijdens het autorijden! Het speeltje is voorzien van een rammelaartje, spiegeltje, pluche konijntje en kleine geluidjes.
    12,95
1 Resultaten