Nijntje kinderwagenspanner

 

Geef je kindje onderweg iets om handen. Bestel een Nijntje kinderwagenspanner vol lekkere zachte knuffeltjes. De meeste kinderen vinden Nijntje heel erg leuk. Aan een Nijntje kinderwagenspanner zit meestal een Nijntje knuffeltje en een aantal andere knuffeltjes, zoals balletjes of andere beestjes. Nijntje kinderwagenspanners zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

Lees meer...

Ideaal voor onderweg

Raakt je kindje onderweg vaak speeltjes kwijt? Bij een Nijntje kinderwagenspanner heb je dit probleem niet. De Nijntje kinderwagenspanner is bedoeld om vast te maken aan de kinderwagen, meestal met behulp van klittenband. Dit speelgoed is dan ook ideaal voor onderweg.

 

Nijntje kinderwagenspanner van hoogwaardig materiaal

Een Nijntje kinderwagenspanner is gemaakt van materialen als polyester en katoen. De speeltjes blijven lang mooi. Om ervoor te zorgen dat de knuffeltjes extra lang mooi blijven, kun je deze het beste met de hand uitwassen. Nijntje kinderwagenspanners bestel je snel en gemakkelijk via Babypark.nl.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje

  Het Nijntje Green Knit Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Autostoelspeeltje

  Het Nijntje Fun At Sea Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  16,95

  14,41

3 Resultaten
Trustpilot