8 Resultaten
 • Quick view Laessig Green Label Saddle Luiertas

  Laessig Green Label Saddle Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  74,99
 • Quick view Laessig Glam Rosie Verzorgingstas

  Laessig Glam Rosie Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  96,95
8 Resultaten

Laessig verzorgingstas kopen bij Babypark

 

Laessig
Het fijne aan Laessig is dat dit merk zoveel mogelijk met gerecyclede en natuurlijke producten werkt. Door zoveel mogelijk af te blijven van synthetische materialen, zorgt Laessig voor babyproducten die veilig en betrouwbaar zijn. Diverse soorten producten komen in de collectie van Laessig voor, zoals tassen, speelgoed, knuffels en andere soorten accessoires om het leven van jou en je baby te vergemakkelijken.

 

Laessig verzorgingstassen online op Babypark.nl
Bij Babypark hebben we onder andere de verschillende verzorgingstassen van Laessig in de aanbieding. Deze tassen zorgen ervoor dat je voortaan alles in je tas kwijt kunt dat je maar nodig kunt hebben bij het verzorgen van je kindje wanneer je onderweg bent. Niet alleen luiers kunnen in iedere verzorgingstas van Laessig terecht, maar ook verzorgingsdoekjes, speelgoed, speentjes en drinkbekers kan je erin kwijt.

 

Naast de verzorgingstassen van Laessig bieden we je ook allerlei andere producten van dit merk aan. Kijk gerust rond om te zien wat we precies van Laessig in onze webshop hebben opgenomen. Ook andere producten en merken komen hierin voor, zodat je met Babypark een complete babyuitzet kunt samenstellen. Ons assortiment is immers veel breder dan alleen deze Laessig verzorgingstassen!