joolz geo, joolz geo 2, joolz geo 2 kinderwagen

Joolz Geo² Kinderwagen

Ontdek de veelzijdige Joolz Geo² kinderwagen, perfect voor jullie familieavontuur! De kinderwagen is met de (apart verkrijgbare) uitbreidingsset uit te breiden tot duo of twin kinderwagen zodat je twee kindjes kunt vervoeren. Let's go!

Lees meer...

Joolz Earth, Joolz Studio of toch Joolz Quadro?

De Joolz Geo² kinderwagen is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk als Joolz Earth, Joolz Studio of Joolz Quadro. Iedere uitvoering heeft unieke eigenschappen. Welke is jouw favoriet? Ga je voor strakke rechte lijnen of ben je vooral fan van romantische stiksels? Van iedere uitvoering zijn verschillende kleuren verkrijgbaar zodat er altijd wel een Joolz Geo² kinderwagen is die bij jou in de smaak valt.

Ontdek alle praktische eigenschappen van de Joolz Geo² kinderwagen

De Joolz Geo² heeft een extreem grote, afneembare boodschappenmand. Ideaal als je er met je kindje op uit gaat! Bovendien is de kinderwagen heel soepel te besturen, ook als je de kinderwagen gebruikt in de duo of twin uitvoering.

Lees minder...
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Joolz Geo² Earth Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Earth Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  799,99
 • Quick view

  Joolz Geo² Quadro Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Quadro Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  799,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Studio Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Studio Kinderwagen breng jij je kindje(s) op de allermooiste plekken. De kinderwagen is uit te breiden tot duo of twin kinderwagen en biedt comfort, gebruiksgemak én bekroond Dutch design!
  934,15
 • Quick view

  Joolz Geo² Tailor Kinderwagen

  Met de Joolz Geo² Tailor Kinderwagen genieten jij én je kindje van een comfortabele wandeling. De kinderwagen heeft stijlvolle details en handige eigenschappen. Zo heb je ieder dag plezier van Dutch Design!
  1.399,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Shade Kinderwagen Limited Edition

  Met de Joolz Geo² Shade Kinderwagen Limited Edition heeft een uniek frame en is voorzien van grafische stiksels. Wordt geleverd inclusief een deken, overige bijpassende accessoires zijn apart verkrijgbaar.

  1.189,-

  749,-

 • Quick view

  Joolz Geo² Earth Uitbreidingsset

  De Joolz Geo² Earth Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Joolz Geo² Earth Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je jouw kinderwagen namelijk een duo of twin kinderwagen voor twee kindjes.
  299,-
 • Quick view

  Joolz Geo² Quadro Uitbreidingsset

  De Joolz Geo² Quadro Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Joolz Geo² Quadro Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je jouw kinderwagen namelijk een duo of twin kinderwagen voor twee kindjes.
  300,-
 • Quick view

  Joolz Geo² / Geo Boven Autostoel Adapters

  Met de Joolz Geo² / Geo Adapterset Boven ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  39,95
 • Quick view

  Joolz Geo² Studio Uitbreidingsset

  De Joolz Geo² Studio Uitbreidingsset is de perfecte accessoire voor jouw Joolz Geo² Studio Kinderwagen. Met deze uitbreiding maak je jouw kinderwagen namelijk een duo of twin kinderwagen voor twee kindjes.
  300,-
 • Quick view

  Joolz Geo² / Geo Onder Autostoel Adapters

  Met het Joolz Geo² / Geo Adapterset Onder ben je voorzien van ongekende mogelijkheden. Je plaatst snel en eenvoudig een baby-autostoeltje op het onderstel. Ideaal voor een snelle boodschap of korte wandeling.
  39,95
 • Quick view

  Joolz Earth Slaapzak

  De Joolz Earth Slaapzak biedt optimale bescherming tegen regen, kou en wind wanneer je kindje in de kinderwagen ligt. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  85,-
 • Quick view

  Joolz Earth Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Earth kinderwagens. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Joolz Earth Parasol

  De Joolz Earth Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolz Earth kinderwagens en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  40,-
 • Quick view

  Joolz Quadro Slaapzak

  De Joolz Quadro Slaapzak biedt optimale bescherming tegen regen, kou en wind wanneer je kindje in de kinderwagen ligt. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen en kan gewassen worden in de wasmachine.
  119,95
 • Quick view

  Joolz Quadro Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Quadro kinderwagen. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  129,95
 • Quick view

  Joolz Quadro Parasol

  De Joolz Quadro Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolz Quadro kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  40,-
 • Quick view

  Joolz Studio Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Studio kinderwagen. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  99,95
 • Quick view

  Joolz Studio Parasol

  De Joolz Studio Parasol is een handige accessoire voor de zomermaanden. De parasol is eenvoudig te bevestigen op de Joolz Studio kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in de schaduw kan vertoeven.
  39,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Ribbed Deken

  De multifunctionele Joolz Essentials Ribbed Deken is perfect te combineren met iedere kinderwagen en is gemaakt van organische katoenvezels.
  69,-
 • Quick view

  Joolz Essentials Ribbed Nest

  Het Joolz Essentials Ribbed Nest is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is te gebruiken in combinatie met een autostoeltje of kinderwagen.
  89,-
 • Quick view

  Joolz Essentials Deken

  De multifunctionele Joolz Essentials Deken is perfect te combineren met zowel de Joolz Day als de Joolz Geo kinderwagen en is gemaakt van organische katoenvezels. De zachte, jersey binnenkant voelt comfortabel aan.
  69,-
 • Quick view

  Joolz Essentials Nest

  Het Joolz Essentials Nest is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is te gebruiken in combinatie met een autostoeltje of de reiswieg van de Joolz Day of de Joolz Geo kinderwagen. Zo zit je kindje heerlijk warm.
  89,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Matrashoes 34 x 75 cm

  De Joolz Essentials Matrashoes is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. De hoes is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  14,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Laken

  Het Joolz Essentials Laken is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. Het laken is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  19,-
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2