Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Joolz Day+ kinderwagen

Ontdek de Joolz Day+ kinderwagen! Deze moderne kinderwagen biedt naast een prachtig design ook vele handige eigenschappen. De Joolz Day+ is een echte beauty en ook nog eens super eenvoudig in gebruik. Deze award-winnende design-kinderwagen is slim, comfortabel en klaar voor de toekomst. In de uitgebreide productbeschrijving lees je alles over de Joolz Day Plus. De Joolz Day+ valt direct op dankzij de moderne looks en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Neem een kijkje in het assortiment op onze website en ontdek jouw favoriet! 

Lees meer...

Joolz kinderwagen van je dromen

De Joolz Day Plus is misschien wel de Joolz kinderwagen waar je altijd al van gedroomd hebt. De kinderwagen wordt geleverd met een reisiweg voor pasgeboren baby's en een zitje voor peuters. De Joolz Day+ is voorzien van een grote boodschappenmand die via een handig systeem heel makkelijk toegangelijk is. Ideaal om alles voor je kindje mee te nemen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de kinderwagen vind je LED verlichting zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent met je Joolz Day+.

Joolz Day+ kinderwagen bestellen

De Joolz Day Plus is zowel in onze megastores als online te bestellen. Het voordeel van een kinderwagen kopen in één van onze megastores is dat je de kinderwagen kunt uitproberen op een heus kinderwagen testparcours. Zo kun je de Joolz kinderwagen uitproberen op allerlei verschillende ondergronden zodat je echt kunt ervaren hoe de kinderwagen rijdt. Zowel bij een online bestelling als in onze megastores profiteer je van gratis levering bij jou thuis én onze laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor jouw Joolz Day+ kinderwagen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Joolz Day+ Kinderwagen 2-in-1
    749,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    2 producten

    Populariteit
    Oval loader