Een Mima parasol voor uw baby kopen

 

Veilig de zomer door
Als de zomer weer in aantocht is, willen we altijd weer graag naar buiten. Het is heerlijk om met je kindje een boodschap te gaan doen in het dorp of gewoon een rondje te wandelen in de natuur. Baby's en kleine kinderen hebben echter een gevoelige huid en weinig pigment. Het is daarom van groot belang je kindje te beschermen.

 

Lees meer...

De praktische parasols van Mima bieden hierin uitkomst. De parasol van Mima is gemakkelijk en snel te monteren op de wandelwagen en dankzij het buigsysteem in een ogenblik te verstellen in iedere gewenste richting, ook tijdens het rijden. Zo kan je kindje optimaal genieten van de zomer!

 

Kleuren
De Mima parasols zijn beschikbaar in alle Mima kleuren van zwart tot knalroze. Zo is er voor iedere smaak een juiste kleur!

 

Wil je deze aanbieding of een ander artikel van Mima bestellen? Dit gaat gemakkelijk, veilig en snel online bij Babypark.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mima Xari Clip Voor Parasol/Cup Holder

  De Mima Xari Clip Voor Parasol/Cup Holder bevestig je de Mima Parasol of Mima Cup Holder aan jouw Mima Xari kinderwagen.

  10,50

  9,-

 • Quick view

  Mima Parasol

  Met de Mima Parasol zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw. De Mima Parasol is perfect te combineren met de Mima kinderwagens en is gemakkelijk te bevestigen met de (los verkrijgbare) clip.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 49,-

2 Resultaten
Trustpilot