Een parasol van Quinny voor uw baby kopen

 

Veilig de zon in
De zomer is uitermate geschikt om eens lekker een stuk te gaan wandelen buiten. Boodschappen in het dorp of gewoon lekker een rondje om met je kindje, we willen allemaal van het zonnetje genieten. De huid van je baby is nog erg gevoelig voor zonnestralen en verbrandt snel. Het is daarom van groot belang je kindje hier goed tegen te beschermen.

 

Lees meer...

De praktische parasols van Quinny met extra uv-bescherming bieden hierin uitkomst. De parasol is eenvoudig op je kinderwagen te monteren en biedt maximale bescherming tegen de zonnestralen. Het buigelement zorgt ervoor dat de Quinny parasol, ook tijdens het rijden, gemakkelijk in verschillende standen is te verstellen.

 

Kleuren
De Quinny parasols zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, met of zonder print. Zo vind je bij iedere wagen een bijpassende parasol. Met de Quinny parasol is je kindje klaar voor de zomer!

 

Wil je deze aanbieding of één van de vele andere accessoires van Quinny bestellen, dan kan dit gemakkelijk, veilig en snel online bij Babypark.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Parasol Rocking Black

  Met de Quinny Parasol zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw en wordt het bescherm tegen de felle zonnestralen. De parasol is UV bestendig (UV 40+) en eenvoudig te bevestigen op een Quinny kinderwagen.

  39,-

  29,-

 • Quick view

  Quinny Zapp Parasol

  Met de Quinny Zapp Parasol zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw en wordt je kindje beschermt tegen de felle zonnestralen. De parasol is UV bestendig (UV 40+) en eenvoudig te bevestigen op een Quinny kinderwagen.
  29,-
2 Resultaten