Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Stokke travel bag

Wanneer je op reis gaat en je wilt graag de kinderwagen mee dan is die vaak in een klein pakketje te vouwen. Met een goede transporttas zorg je ervoor dat je het eenvoudig meeneemt (bijvoorbeeld het vliegtuig in) en dat de kinderwagen niet beschadigd raakt tijdens het transport. Bij Babypark hebben we verschillende transporttassen waaronder de Stokke travel bag.

Lees meer...

Stokke travel bags voor alle kinderwagens

De travel bag van Stokke is niet enkel geschikt voor kinderwagens van Stokke zelf maar is te gebruiken met 99% van de kinderwagens en met zo’n 30% van de duowagens. Je kunt de tas dus ook gebruiken met bijvoorbeeld de kinderwagens van Joolz, Dubatti, Nuna en Mutsy. De tas is oprolbaar zodat hij weinig plek inneemt wanneer je het niet gebruikt. Hierdoor is de tas door zijn compacte formaat en lichte gewicht (nog geen 4 kg) eenvoudig op te bergen. Toch biedt het bijna altijd plaats voor zowel kinderwagen als reiswieg. Wanneer het tijd wordt om de kinderwagen in de tas te stoppen dan lees je de stappen in de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de tas. Handig want zo heb je altijd de gebruiksaanwijzing bij de hand. Ook handig zijn de rijwieltjes waar de tas over beschikt zodat je het eenvoudig verrijdt. De tas is ontwikkeld in samenwerking met vliegtuigmaatschappijen en is daardoor ook goedgekeurd door de meeste vliegtuigmaatschappijen.

Bestellen Stokke travel bag

Wanneer je een goede reistas zoekt die eenvoudig in gebruik is en jouw kinderwagen goed beschermt, bestel dan een travelbag van Stokke. Doe je dat voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Verzending is gratis aangezien de bestelwaarde hoger ligt dan 20 euro. Je kunt ook altijd even langs komen in een van onze megastores. Daar staat een team van verkoopspecialisten voor je klaar om ook een demonstratie te geven en je meer te vertellen over de tas.

Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader