Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Led nachtlamp

Door de komst van led-verlichting is bijna elk nachtlampje tegenwoordig met led-verlichting. Niet zo gek want het is natuurlijk een stuk zuiniger, het wordt niet zo heet en zal ook niet in scherven kunnen vallen als een gloeilamp. Ondanks dat led-verlichting een stuk zuiniger is, hebben de meeste nachtlampjes met led ook nog een ingebouwde timer die er voor zorgt dat het lampje na een bepaald aantal minuten vanzelf uitschakelt. Bekijk ons assortiment led-lampjes van bekende merken die je bij Babypark tegen de scherpste prijzen kunt aanschaffen. Ons hele assortiment is gedekt door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment nachtlamp led

In het assortiment van Babypark vind je verschillende soorten led nachtlampjes. Je kunt ze vaak eenvoudig aantikken en in enkele gevallen kun je zo ook de kleur van het licht bepalen. Een bepaalde kleur kan weer net iets meer een gevoel van veiligheid en geborgenheid geven. Ook de vorm speelt daarbij een rol en daarom zien we ook dat veel lampjes zijn uitgevoerd als vriendelijk ogende figuurtje. Naast led-technologie maken sommige led nachtlampjes ook gebruik van andere technieken zoals een draadloos oplaadsysteem of sensors om te bepalen of de lamp aan of uit moet staan. Zo hebben we een led nachtlamp met een bewegingssensor, ideaal om bijvoorbeeld een gang te verlichten naar het toilet. Sommige lampjes zijn overigens ook mee te nemen als zaklampje voor jouw kindje. Daarnaast hebben we ook een lampje met een fotosensor, dit lampje slaat aan wanneer het detecteert dat het donker wordt en gaat uit wanneer het weer licht is.

Bestellen nachtlamp led

Heb je de keuze gemaakt welk lampje jouw kindje een gevoel van veiligheid moet geven? Bestel het dan eenvoudig via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Houd er ook rekening mee dat wanneer de totaalwaarde van de bestelling 20 euro of meer is, je geen bezorgkosten hoeft te betalen. Je kunt onze leuke nachtlampjes met led-verlichting ook altijd eens komen bekijken in 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

10 producten

 • Alecto LED Nachtlampje ANV-21
  Waardering:
  93%
  9,99 7,99
 • Alecto LED Nachtlampje ANV-20
  Waardering:
  100%
  10,99 8,49
 • Alecto LED Nachtlampje ANV-18
  Waardering:
  60%
  8,99 6,99
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Filteren

  10 producten

  Oval loader