Doomoo Basics

Doomoo Basics

Bij Babypark vind je diverse producten van Doomoo Basics, waaronder heerlijk comfortabele, zachte kussens en matrassen. De kussens zijn te verkrijgen in diverse kleuren, maar zijn allemaal even aangenaam.

Lees meer...

Multifunctioneel

De kussens van Doomoo Basics zijn op verschillende manieren te gebruiken. Ze zijn erg handig in het gebruik bij het voeden van je baby, maar ook tijdens de zwangerschap heb je veel plezier van deze kussens. Ze geven optimale steun en zorgen er daarbij voor dat je baby geen last krijgt van zijn of haar rug tijdens bijvoorbeeld het eten. Het kussen biedt hiernaast ook steun voor je baby wanneer zij of hij ligt, doordat je baby er op een voor hem of haar fijne manier tegenaan kan kruipen.

Meer accessoires van Doomoo Basics kopen

Bij Babypark vind je een divers assortiment. Niet alleen de kussens, maar ook andere accessoires als (bad)matrassen van Doomoo Basics. Erg handig en ontzettend comfortabel voor je baby, zodat zowel jij als je baby optimaal kunnen rusten en genieten.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Comfy Bath 2018

  De Doomoo Basics Comfy Bath 2018 wordt onder in het bad geplaatst en zuigt zich vol met water. Het waterkussen voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan liggen en zitten.
  22,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Multi Sleep

  De Doomoo Basics Multi Sleep is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Multi Sleep beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.
  30,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Voedingskussen Pop

  Dit kussen van het merk Doomoo Basics is een relax- en borstvoedingskussen dat net zo praktisch is voor de baby als voor zijn moeder.
  48,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Baby Sleep

  Met de Doomoo Basics Baby Sleep ligt je kindje altijd veilig te slapen op zijn rechter- of linkerzij. Ideaal voor kindjes met een voorkeurshouding! Het kussen is geschikt voor bedden van diverse afmetingen.
  18,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Voedingskussenhoes Pure

  De Doomoo Basics Voedingskussenhoes Pure is erg handig om extra bij het grote voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van kwalitatief materiaal en blijft mooi van kleur.
  18,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Badmatras

  Het Doomoo Basics badmatras is opblaasbaar en overal mee naar toe te nemen, zodat je kindje altijd geniet van een comfortabel bad. Het matras is geschikt tot 5 maanden wordt geleverd inclusief ophanglus en etui.
  12,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Voedingskussen Pure

  De Doomoo Basics Voedingskussen Pure is erg handig om extra bij het grote voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van kwalitatief materiaal en blijft mooi van kleur.
  48,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Deken 75 x 75 cm

  Met de comfortabele Doomoo Basics Deken 75 x 75 cm blijft je kindje altijd op de juiste temperatuur. De deken is geschikt bij het voeden, in de wieg, box of als kleedje op de grond.
  20,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Voedingskussen Pompom Pearl

  De Doomoo Basics Voedingskussen Pompom Pearl is erg handig om extra bij het grote voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van kwalitatief materiaal en blijft mooi van kleur.
  48,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Voedingskussenhoes Pompom Pearl

  De Doomoo Basics Voedingskussenhoes Pompom Pearl is erg handig om extra bij het grote voedingskussen aan te schaffen. Uiteraard is de hoes gemaakt van kwalitatief materiaal en blijft mooi van kleur.
  18,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Voedingskussen Pompom

  Dit kussen van het merk Doomoo Basics is een relax- en borstvoedingskussen dat net zo praktisch is voor de baby als voor zijn moeder.
  48,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Sleep Plus beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.
  42,-
15 Resultaten