Doomoo Basics

Doomoo Basics

Bij Babypark vind je diverse producten van Doomoo Basics, waaronder heerlijk comfortabele, zachte kussens en matrassen. De kussens zijn te verkrijgen in diverse kleuren, maar zijn allemaal even aangenaam.

Lees meer...

Multifunctioneel

De kussens van Doomoo Basics zijn op verschillende manieren te gebruiken. Ze zijn erg handig in het gebruik bij het voeden van je baby, maar ook tijdens de zwangerschap heb je veel plezier van deze kussens. Ze geven optimale steun en zorgen er daarbij voor dat je baby geen last krijgt van zijn of haar rug tijdens bijvoorbeeld het eten. Het kussen biedt hiernaast ook steun voor je baby wanneer zij of hij ligt, doordat je baby er op een voor hem of haar fijne manier tegenaan kan kruipen.

Meer accessoires van Doomoo Basics kopen

Bij Babypark vind je een divers assortiment. Niet alleen de kussens, maar ook andere accessoires als (bad)matrassen van Doomoo Basics. Erg handig en ontzettend comfortabel voor je baby, zodat zowel jij als je baby optimaal kunnen rusten en genieten.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Multi Sleep

  De Doomoo Basics Multi Sleep is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Multi Sleep beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.
  35,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Comfy Bath 2018

  De Doomoo Basics Comfy Bath 2018 wordt onder in het bad geplaatst en zuigt zich vol met water. Het waterkussen voelt heerlijk zacht aan en zorgt er voor dat je kindje comfortabel kan liggen en zitten.
  25,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus Cover

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus Cover is voorzien van een stijlvol ontwerp en geschikt voor de Doomoo Basics Supreme Sleep Plus. Door middel van de ritssluiting kan je het babynestje eenvoudig in de hoes doen.
  12,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Absoplus Matrasbeschermer

  De Doomoo Basics Absoplus Matrasbeschermer is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.
  25,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Easy Bath

  Deze Doomoo Basics Easy Bath wordt in het bad gelegd en zuigt zich vol met water. Hierdoor blijft je kindje comfortabel op het matrasje drijven en wordt het lichaam optimaal ondersteund tijdens het badderen.
  22,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Rest Easy Large

  Met de Doomoo Basics Rest Easy Large ligt de baby in een goede houding. Omdat het een helling is ligt de baby met het bovenlichaam iets omhoog wat de spijsvertering en de ademhaling bevorderd.
  25,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Badmatras

  Het Doomoo Basics badmatras is opblaasbaar en overal mee naar toe te nemen, zodat je kindje altijd geniet van een comfortabel bad. Het matras is geschikt tot 5 maanden wordt geleverd inclusief ophanglus en etui.
  12,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Sleep Plus beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.
  59,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Large

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Large zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.
  44,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Small

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Small zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Baby Sleep

  Met de Doomoo Basics Baby Sleep ligt je kindje altijd veilig te slapen op zijn rechter- of linkerzij. Ideaal voor kindjes met een voorkeurshouding! Het kussen is geschikt voor bedden van diverse afmetingen.
  18,-
11 Resultaten
Trustpilot