DotBaby

In de DotBaby online shop vind je allerlei hulpmiddelen om je kind te stimuleren en te helpen om snel zindelijk te worden. Verkleinde DotBaby toiletbrillen bijvoorbeeld of handige potjes met uitneembare binnenpot. Doordat de pot verhoogd is zit de peuter er makkelijker op. Bovendien zijn er antislipelementen aangebracht. Bestudeer de DotBaby aanbieding. Op Babypark zijn veel verschillende webshops van onze topmerken met hun actuele collectie vertegenwoordigd. Het is de moeite waard om ze allemaal te bekijken.

Lees meer...

De multifunctionele Dotbox voor billendoekjes

In de Dotbaby webshop heb je veel handige hulpmiddelen voor zindelijkheidstraining. Zo ook de Dotbox waarin de jonge moeder behalve de billendoekjes ook persoonlijke items in kwijt kan. Bezoek de DotBaby online shop en plaats een online bestelling. Op Babypark kun je 24 uur per dag doorlopend een online bestelling plaatsen. Dus je kunt ook vannacht nog die trainer toiletbril van DotBaby kopen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  DotBaby Dot Pot

  Wordt het tijd dat je kind snel zindelijk wordt? Dan is de 3-in-1 dot pot onmisbaar, bestaande uit een potje, toilettrainer en opstapje.
  45,-
 • Quick view

  Dot. Potty

  Dit potje met comfortabele, hoge zit is ideaal voor de zindelijkheidstraining van je peuter. Het is niet alleen peuterveilig, maar ook oudervriendelijk. De uitneembare binnenpot is eenvoudig schoon te maken.
  22,50
 • Quick view

  Dot. Trainer

  De Dot trainer is een praktisch hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining. Van het kleine potje naar het grote toilet is een hele stap voor een peuter.
  22,50
 • Quick view

  Dot. Box

  Dat handig ook mooi kan zijn bewijst deze multifunctionele dot.box met twee opbergvakken.
  19,90
4 Resultaten
Trustpilot