Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nachtlamp baby

Met een nachtlampje voor jouw baby maak je de kinderkamer een mindere enge omgeving wanneer de nacht invalt. Met een baby nachtlamp zal jouw kindje wat prettiger in slaap vallen omdat een donkere omgeving waarin hij/zij alleen ligt wat minder bedreigend overkomt. Welk lampje je ook kiest, het is altijd van een A-merk dat een goede kwaliteit levert. Doordat Babypark de laagsteprijsgarantie biedt, ontvang je ook de beste prijs. Bekijk ons assortiment nachtlampjes en bestel het eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment baby nachtlampje

Nachtlampjes zijn in vele verschillende modellen verkrijgbaar en bieden meer dan enkel licht. Er zijn lampjes met ingebouwde fotosensor of bewegingssensor. Zo springen de lampjes automatisch aan wanneer het donker wordt of bij beweging. Er zijn ook baby nachtlampen met een ingebouwde thermometer. Ook zijn er lampjes die als zaklampje gebruikt kunnen worden zodat een wat ouder kindje het mee kan nemen wanneer het alleen naar het toilet gaat. Zo wordt een donkere gang een stuk minder eng. De meeste lampjes zijn ook in de vorm van een leuk figuurtje waardoor het er ook leuk uitziet wanneer het uit staat. Er zijn lampjes van uiltjes, Nijntje, Woezel & Pip, walvisjes en nog veel meer. Veel van de lampjes beschikken over een timer die ingesteld kan worden waardoor de lampjes vanzelf uitgaan na een bepaalde tijd. Zo zijn de nachtlampen voor de baby ook bijzonder energiezuinig wat goed is voor het milieu en de energierekening.

Bestellen nachtlampje baby

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, begint het eenvoudige gedeelte om het lampje in huis te halen. Je bestelt het namelijk eenvoudig en voordelig via onze webshop. Doe je dat voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Indien je er voor zorgt dat de totale waarde van jouw bestelling 20 euro of meer is dan rekenen wij geen bezorgkosten. Je kunt de baby nachtlampjes uiteraard ook komen bekijken in 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

30 producten

Populariteit
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje
  41,60 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Atelier Pierre Jeroom Dino LED Nachtlampje
  49,- Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Liva Nachtlampje
  26,36 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Uil Nachtlampje
  32,95 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey
  26,36 Adviesprijs 0,-
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Chicco Schaapje Met Lieve Woordjes Nachtlamp
  21,44 Adviesprijs 0,-
 • Supersnelle levering
Filteren

30 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader