Nachtlampje kinderkamer

Het nachtlampje maakt al generaties lang vast onderdeel uit van menig kinderkamer. Tegenwoordig is het allemaal led-verlichting wat de klok slaat. Niet zo gek want led-verlichting is naast energiezuinig ook veiliger doordat het niet zo warm wordt. Bij Babypark hebben we een uitgebreid assortiment aan leuke nachtlampjes voor de kinderkamer. Je kunt ze tegen de scherpste prijzen bestellen uit onze webshop of in 1 van onze 10 megastores die je verspreid door Nederland vindt.

Lees meer...

Assortiment kinderkamer nachtlampje

Tegenwoordig zijn er ook vaak slimme technieken toegepast in een nachtlampje voor de kinderkamer om zo de energiezuinigheid nog verder te verhogen. Zo zijn er draadloze oplaadstations i.p.v. batterijen en hebben sommige lampjes ook een sensor die bepaalt of het lampje aan staat of niet. Zo is er een lampje met fotosensor die op basis van het licht in de omgeving bepaalt of het donker genoeg is om aan te gaan. Een ander lampje springt weer aan wanneer het geluid detecteert. Dus als jouw kindje begint te huilen dan gaat het lampje aan en zorgt het ervoor dat die donkere kamer er wat minder eng uit ziet en het kindje meteen ziet dat het in het eigen bedje ligt.

Ook hebben we een lampje dat aan gaat wanneer het beweging detecteert. Dit is handig in een gang naar het toilet wanneer jouw kindje oud genoeg is om zelf naar het toilet te gaan. Zo wordt die lange donkere gang een stuk minder eng. Sommige lampjes kunnen ook dienst doen als zaklampje zodat jouw kindje het ook kan meenemen naar het toilet. Bijna alle lampjes zijn uitgevoerd in leuke dierenfiguurtjes die de kinderkamer ook opluisteren wanneer de lampjes uit staan.

Bestellen kinderkamer nachtlampje

Heb je een lampje gezien dat perfect in jullie kinderkamer past, bestel het dan voor 20:00 uur dan zorgen wij ervoor dat het nog dezelfde dag verstuurd wordt. Zo kan jouw kindje in de regel al de volgende nacht genieten van het lampje. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we het gratis. Vind je het nog lastig om een keuze te kunnen maken? Kom dan eens langs in een van onze 10 megastores om het nachtlampje voor de kinderkamer in het echt te bekijken.

Lees minder...
41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green

  Dit Liewood Winston Crocodile Nachtlampje Hunter Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  44,-
 • Quick view

  Atelier Pierre Royal Kroon LED Nachtlampje Wit

  Met het Atelier Pierre Royal Kroon LED Nachtlampje Wit hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  25,-
 • Quick view

  Atelier Pierre Dame Blanche Nachtlampje Medium Peach

  Met het Atelier Pierre Dame Blanche Nachtlampje Medium Peach hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  Atelier Pierre Vos Cesar LED Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Vos Cesar LED Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy

  Dit Liewood Winston Lion Nachtlampje Sandy vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  44,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het nachtlampje is voorzien van een oplader zodat je de batterijen niet hoeft te vervangen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  79,95
 • Quick view

  MyKelys Kat Nachtlampje

  De MyKelys Kat Nachtlampje is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Het nachtlampje werkt op 3x AAA batterijen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  26,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Soothe Licht & Geluid Nachtlampje

  Met het Maxi-Cosi Soothe Licht & Geluid Nachtlampje creëer je de perfecte omgeving voor je kindje om in te slapen. De opties zijn te bedienen met de Maxi-Cosi Connected Home-app of handmatig met de bedieningsknoppen.

  Normale prijs: 79,99

  Special Price 71,99

 • Quick view

  Flow Amsterdam Liva Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Liva Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door het nachtlampje aan te raken veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en beschikt over een timer.
  32,95
 • Quick view

  Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje

  Met het Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje hoeft je kindje niet meer bang te zijn in het donker. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  44,95

  41,95

 • Quick view

  Nattou Nachtlamp Sleepy Beer Knuffel

  Met de schattige Nattou Nachtlamp Sleepy Beer Knuffel voelt je kindje zich absoluut veilig in het donker. Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nattou eenvoudig in en uit.
  59,95
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boeklamp Met USB

  Dit LIFETIME Kidsrooms Boeklamp Met USB is een praktische lamp gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder gaat de boeklamp aan zodra je hem opent. Daarnaast is de boeklamp van LIFETIME oplaadbaar via USB.
  40,-
 • Quick view

  MyKelys Beer Nachtlampje

  De MyKelys Beer Nachtlampje is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Het nachtlampje werkt op 3x AAA batterijen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  26,95
 • Quick view

  Nattou Muis Nachtlampje

  Met het schattige Nattou Muis Nachtlampje voelt je kindje zich absoluut veilig in het donker. Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nattou eenvoudig in en uit.
  24,95
 • Quick view

  Nattou Beer Nachtlampje

  Met het schattige Nattou Beer Nachtlampje voelt je kindje zich absoluut veilig in het donker. Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Nattou eenvoudig in en uit.
  24,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 7,96

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  32,95
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-21

  Handig nachtlampje die automatisch in en uit schakelt.
  8,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  32,95
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.
  7,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een USB zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten. Praktisch in gebruik!

  79,95

  69,95

 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  32,95
41 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot