Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nachtlampje kinderkamer

Het nachtlampje maakt al generaties lang vast onderdeel uit van menig kinderkamer. Tegenwoordig is het allemaal led-verlichting wat de klok slaat. Niet zo gek want led-verlichting is naast energiezuinig ook veiliger doordat het niet zo warm wordt. Bij Babypark hebben we een uitgebreid assortiment aan leuke nachtlampjes voor de kinderkamer. Je kunt ze tegen de scherpste prijzen bestellen uit onze webshop of in 1 van onze 10 megastores die je verspreid door Nederland vindt.

Lees meer...

Assortiment kinderkamer nachtlampje

Tegenwoordig zijn er ook vaak slimme technieken toegepast in een nachtlampje voor de kinderkamer om zo de energiezuinigheid nog verder te verhogen. Zo zijn er draadloze oplaadstations i.p.v. batterijen en hebben sommige lampjes ook een sensor die bepaalt of het lampje aan staat of niet. Zo is er een lampje met fotosensor die op basis van het licht in de omgeving bepaalt of het donker genoeg is om aan te gaan. Een ander lampje springt weer aan wanneer het geluid detecteert. Dus als jouw kindje begint te huilen dan gaat het lampje aan en zorgt het ervoor dat die donkere kamer er wat minder eng uit ziet en het kindje meteen ziet dat het in het eigen bedje ligt.

Ook hebben we een lampje dat aan gaat wanneer het beweging detecteert. Dit is handig in een gang naar het toilet wanneer jouw kindje oud genoeg is om zelf naar het toilet te gaan. Zo wordt die lange donkere gang een stuk minder eng. Sommige lampjes kunnen ook dienst doen als zaklampje zodat jouw kindje het ook kan meenemen naar het toilet. Bijna alle lampjes zijn uitgevoerd in leuke dierenfiguurtjes die de kinderkamer ook opluisteren wanneer de lampjes uit staan.

Bestellen kinderkamer nachtlampje

Heb je een lampje gezien dat perfect in jullie kinderkamer past, bestel het dan voor 20:00 uur dan zorgen wij ervoor dat het nog dezelfde dag verstuurd wordt. Zo kan jouw kindje in de regel al de volgende nacht genieten van het lampje. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we het gratis. Vind je het nog lastig om een keuze te kunnen maken? Kom dan eens langs in een van onze 10 megastores om het nachtlampje voor de kinderkamer in het echt te bekijken.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

32 producten

Populariteit
 • Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Atelier Pierre Jeroom Dino LED Nachtlampje
  49,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Flow Amsterdam Liva Nachtlampje
  26,36 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Uil Nachtlampje
  26,49 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey
  24,75 Adviesprijs 0,-
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Supersnelle levering
 • Chicco Schaapje Met Lieve Woordjes Nachtlamp
  24,59 Adviesprijs 0,-
Filteren

32 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader