Nachtlampje kinderkamer

Het nachtlampje maakt al generaties lang vast onderdeel uit van menig kinderkamer. Tegenwoordig is het allemaal led-verlichting wat de klok slaat. Niet zo gek want led-verlichting is naast energiezuinig ook veiliger doordat het niet zo warm wordt. Bij Babypark hebben we een uitgebreid assortiment aan leuke nachtlampjes voor de kinderkamer. Je kunt ze tegen de scherpste prijzen bestellen uit onze webshop of in 1 van onze 10 megastores die je verspreid door Nederland vindt.

Lees meer...

Assortiment kinderkamer nachtlampje

Tegenwoordig zijn er ook vaak slimme technieken toegepast in een nachtlampje voor de kinderkamer om zo de energiezuinigheid nog verder te verhogen. Zo zijn er draadloze oplaadstations i.p.v. batterijen en hebben sommige lampjes ook een sensor die bepaalt of het lampje aan staat of niet. Zo is er een lampje met fotosensor die op basis van het licht in de omgeving bepaalt of het donker genoeg is om aan te gaan. Een ander lampje springt weer aan wanneer het geluid detecteert. Dus als jouw kindje begint te huilen dan gaat het lampje aan en zorgt het ervoor dat die donkere kamer er wat minder eng uit ziet en het kindje meteen ziet dat het in het eigen bedje ligt.

Ook hebben we een lampje dat aan gaat wanneer het beweging detecteert. Dit is handig in een gang naar het toilet wanneer jouw kindje oud genoeg is om zelf naar het toilet te gaan. Zo wordt die lange donkere gang een stuk minder eng. Sommige lampjes kunnen ook dienst doen als zaklampje zodat jouw kindje het ook kan meenemen naar het toilet. Bijna alle lampjes zijn uitgevoerd in leuke dierenfiguurtjes die de kinderkamer ook opluisteren wanneer de lampjes uit staan.

Bestellen kinderkamer nachtlampje

Heb je een lampje gezien dat perfect in jullie kinderkamer past, bestel het dan voor 20:00 uur dan zorgen wij ervoor dat het nog dezelfde dag verstuurd wordt. Zo kan jouw kindje in de regel al de volgende nacht genieten van het lampje. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we het gratis. Vind je het nog lastig om een keuze te kunnen maken? Kom dan eens langs in een van onze 10 megastores om het nachtlampje voor de kinderkamer in het echt te bekijken.

Lees minder...
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green

  Dit Liewood Winston Dino Nachtlampje Faune Green vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door het knopje aan de onderkant in te drukken schakel je het schattige lampje van Liewood eenvoudig in en uit.
  37,-
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
  8,46
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Nijntje Nachtlamp 3D Zilver

  De Nijntje nachtlamp 3D zilver verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. De nachtlamp beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

  11,99

  11,49

 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  25,46
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.
  5,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Naughty Cow

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een koe is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Cute Dragon

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een draak is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.

  14,99

  14,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje Innocent Dog

  Het Alecto LED nachtlampje in de vorm van een hond is het ideale lampje voor je kindje. Het nachtlampje heeft een lange levensduur, is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 30 minuten.
  14,99
 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  69,95
 • Quick view

  MyKelys Kat LED Lamp

  De MyKelys Kat LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  34,95
 • Quick view

  MyKelys Konijn 1 LED Lamp

  De MyKelys Konijn 1 LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  Luvion Glowstar Nachtlampje

  Het Luvion Glowstar Nachtlampje geeft zacht en geruststellend licht. Het licht werkt als een thermometer en geeft aan wanneer het te warm of te koud is in de babykamer. het lampje is gemaakt van zacht siliconen.

  29,95

  24,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.

  4,99

  4,49

 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje Licht Roze

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje Licht Roze verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

  11,99

  11,49

 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large 68 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.
  225,-
34 Resultaten
 1. 1
 2. 2