Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nachtlampjes peuter

Nachtlampjes zijn als sinds tijden een vast onderdeel van een mening kinderkamer. Ze bieden een gevoel van veiligheid voor jouw kindje. Wanneer het wakker wordt in een donkere kamer dan kan dat beangstigend overkomen. Met een nachtlampje kan jouw peuter direct kan zien dat het in een vertrouwde omgeving ligt. Tegenwoordig zijn bijna alle nachtlampjes met ledverlichting uitgerust en dus energiezuinig. Het is ook mogelijk om een nachtlamp voor de peuter aan te schaffen dat vanzelf aanspringt bij beweging of geluid. Zo maak je het tot een nog energiezuinigere oplossing.

Lees meer...

Assortiment nachtlamp peuter

De nachtlampjes in ons assortiment bestaan over het algemeen uit hele schattige dierenfiguurtjes die ook leuk zijn zonder de lampfunctie. Zoals gezegd werken sommige peuter nachtlampjes met sensoren waarmee het lampje vanzelf aanspringt wanneer jouw kindje beweegt, huilt of wanneer het donker wordt. Voor de wat oudere kindjes kunnen sommige nachtlampjes ook als zaklamp gebruikt worden. We hebben ook een bedhekje in het assortiment met een ingebouwd lampje dat vanzelf weer uitgaat. Ideaal ook tijdens een logeerpartijtje. Verder vind je een nachtlampje voor de peuter met ingebouwde thermometer die met kleuren aangeeft of de kinderkamer de juiste temperatuur heeft of dat het te warm of te koud is. Bekijk ons hele assortiment en kies een leuk peuter nachtlampje voor de kinderkamer. Alle lampjes zijn van A-merken dus van goede kwaliteit en bij Babypark te koop met de laagsteprijsgarantie.

Bestellen nachtlampjes peuter

Het bestellen van een nachtlampje via de webshop van Babypark gaat heel eenvoudig. Wanneer de totale waarde van de bestelling 20 euro of meer bedraagt dan verzenden we zelfs gratis. Voor elke bestelling geldt dat wanneer je het bestelt voor 20:00 uur we het dezelfde dag nog verzenden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

32 producten

Populariteit
 • Atelier Pierre Dame Blanche Groot Nachtlampje
  29,95 Adviesprijs 0,-
 • Atelier Pierre Hakuna Leeuw LED Nachtlampje
  40,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Atelier Pierre Jeroom Dino LED Nachtlampje
  49,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Flow Amsterdam Liva Nachtlampje
  26,36 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Uil Nachtlampje
  32,95 Adviesprijs 0,-
 • Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey
  24,75 Adviesprijs 0,-
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Supersnelle levering
 • Chicco Schaapje Met Lieve Woordjes Nachtlamp
  25,07 Adviesprijs 0,-
Filteren

32 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader