Nachtlampjes peuter

Nachtlampjes zijn als sinds tijden een vast onderdeel van een mening kinderkamer. Ze bieden een gevoel van veiligheid voor jouw kindje. Wanneer het wakker wordt in een donkere kamer dan kan dat beangstigend overkomen. Met een nachtlampje kan jouw peuter direct kan zien dat het in een vertrouwde omgeving ligt. Tegenwoordig zijn bijna alle nachtlampjes met ledverlichting uitgerust en dus energiezuinig. Het is ook mogelijk om een nachtlamp voor de peuter aan te schaffen dat vanzelf aanspringt bij beweging of geluid. Zo maak je het tot een nog energiezuinigere oplossing.

Lees meer...

Assortiment nachtlamp peuter

De nachtlampjes in ons assortiment bestaan over het algemeen uit hele schattige dierenfiguurtjes die ook leuk zijn zonder de lampfunctie. Zoals gezegd werken sommige peuter nachtlampjes met sensoren waarmee het lampje vanzelf aanspringt wanneer jouw kindje beweegt, huilt of wanneer het donker wordt. Voor de wat oudere kindjes kunnen sommige nachtlampjes ook als zaklamp gebruikt worden. We hebben ook een bedhekje in het assortiment met een ingebouwd lampje dat vanzelf weer uitgaat. Ideaal ook tijdens een logeerpartijtje. Verder vind je een nachtlampje voor de peuter met ingebouwde thermometer die met kleuren aangeeft of de kinderkamer de juiste temperatuur heeft of dat het te warm of te koud is. Bekijk ons hele assortiment en kies een leuk peuter nachtlampje voor de kinderkamer. Alle lampjes zijn van A-merken dus van goede kwaliteit en bij Babypark te koop met de laagsteprijsgarantie.

Bestellen nachtlampjes peuter

Het bestellen van een nachtlampje via de webshop van Babypark gaat heel eenvoudig. Wanneer de totale waarde van de bestelling 20 euro of meer bedraagt dan verzenden we zelfs gratis. Voor elke bestelling geldt dat wanneer je het bestelt voor 20:00 uur we het dezelfde dag nog verzenden.

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small 15 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Small vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door Moby aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Moby Mini Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje helemaal op! Door de Moby aan de onderkant aan te raken licht het lampje op. Het lampje wordt niet warm en schakelt na 1 minuut uit.
 • Quick view

  Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange

  Dit Flow Amsterdam Robin Nachtlampje Orange vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de vos aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

  Normale prijs: 11,99

  Special Price 11,49

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en schakelt zichzelf uit.
  9,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Hero Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Hero Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Uil Nachtlampje

  Dit Flow Amsterdam Uil Nachtlampje vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Door de uil aan te raken of te schudden veranderd de kleur. Het lampje heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje White vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  29,95
 • Quick view

  Wunders Van Nachtlampje

  Dit Wunders Van Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-20

  LED nachtlampje welke energiezuinig is. De lichtintensiteit is instelbaar.
  5,99
 • Quick view

  Wunders Cats Nachtlampje

  Dit Wunders Cats Nachtlampje is erg leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. De lamp geeft een zacht en warm licht, is gemaakt van hoogwaardig materiaal en werkt op batterijen (niet inbegrepen).
  14,99
 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-21

  Handig nachtlampje die automatisch in en uit schakelt.

  5,99

  5,95

 • Quick view

  MyKelys Konijn 1 LED Lamp

  De MyKelys Konijn 1 LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  Luvion Glowstar Nachtlampje

  Het Luvion Glowstar Nachtlampje geeft zacht en geruststellend licht. Het licht werkt als een thermometer en geeft aan wanneer het te warm of te koud is in de babykamer. het lampje is gemaakt van zacht siliconen.

  29,95

  28,95

 • Quick view

  Alecto LED Nachtlampje ANV-18

  Handig nachtlampje, ideaal voor de kinder-/babykamer.

  4,99

  4,49

 • Quick view

  Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey

  Dit Flow Amsterdam Fabian Medium Nachtlampje Grey vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Wanneer je de lamp aanraakt veranderd de kleur. Het lampje heeft een oplaadbare batterij en gaat na 15 minuten vanzelf uit.
  69,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large 68 cm

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.

  225,-

  165,-

 • Quick view

  Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje

  Met het Yumi Yay Otti & Finn Nachtlampje heeft je kindje 2 nieuwe vrolijke vriendjes erbij. Het nachtlampje geeft de hele nacht licht of dimt vanzelf na 20 - 40 minuten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,90
 • Quick view

  MyKelys Hert LED Lamp

  De MyKelys Hert LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White

  Dit Flow Amsterdam Björn Medium Nachtlampje White vrolijkt de kamer van je kindje op! De ijsbeer kan aan en uit door middel van een schakelaar en heeft één kleur verlichting. Het lampje heeft een oplaadbare batterij.
  89,95
 • Quick view

  Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium

  Dit Flow Amsterdam Moby Nachtlampje Medium vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Moby nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.
  69,95
 • Quick view

  Bambolino Nijntje Nachtlampje Mint

  De Bambolino Nijntje Nachtlampje Mint verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. Dit nachtlampje beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.

  11,99

  11,49

 • Quick view

  Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large

  Dit Flow Amsterdam Apollo Nachtlampje Large vrolijkt de slaapkamer van je kindje op! Het Apollo nachtlampje is voorzien van een stekker met schakelaar zodat je de lamp op de vloer, tafel of kastje kan zetten.
  199,-
 • Quick view

  MyKelys Konijn 2 LED Lamp

  De MyKelys Konijn 2 LED Lamp is vooral handig om in de nacht naast je te hebben. De lamp in de vorm van een dier is erg leuk om te zien. Door middel van een USB-kabel kan het worden opgeladen.
  37,95
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2