Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Speelkleden

Toddlekind speelkleden

Een Toddlekind speelkleed is meestal gemaakt van hoogwaardig, waterproof PVC. Je maakt dit materiaal heel gemakkelijk schoon. Is een Toddlekind speelmat of speelkleed vies geworden, dan neem je deze gewoon even af met een vochtig doekje. Een Toddlekind speelmat is dus heel functioneel. Tegelijkertijd ziet een Toddlekind speelmat er zó leuk uit dat je deze gerust in je woonkamer als decoratie neerlegt.

Lees meer...

Een speelkleed van Toddlekind als vloerkleed

Een speelkleed van Toddlekind ziet er heel leuk uit als vloerkleed. Het speelkleed is uitgevoerd in mooie trendy kleuren. Soms is een speelkleed van Toddlekind bedrukt met stijlvolle afbeeldingen van tropische bladeren. De meeste Toddlekind vloerkleden zijn 1 mm dik en hebben een diameter van ongeveer 105 cm.

Over Toddlekind

Toddlekind is een vrij nieuw merk. Het bedrijf achter dit merk is opgericht in Duitsland door een Britse moeder van twee jonge kinderen. Zij zocht naar handige speelmatten die er leuk uitzien, maar vond deze nergens. Toen besloot ze zelf speelkleden te ontwerpen die functioneel én stijlvol zijn. Aangezien zijzelf Brits is, maar een Duitse familie heeft, bedacht ze voor het merk een naam die zowel Duits als Brits klinkt. Een ‘toddler’ is in het Engels een klein kind en ‘kind’ betekent in het Duits ‘kind’. Toddlekind klinkt dus voor Duitsers en Britten vertrouwd in de oren. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooi en functioneel Toddlekind vloerkleed online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelde speelmat van Toddlekind zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
 • Toddlekind Earth Speelmat
  89,99 Adviesprijs 0,-
 • Toddlekind Persian Speelmat
  114,99 Adviesprijs 0,-
 • Toddlekind Linear Speelmat
  102,41 Adviesprijs 0,-
 • Toddlekind Kyte Speelmat
  114,99 Adviesprijs 0,-
 • Toddlekind Sandy Lines Vloerkleed
  48,75 Adviesprijs 0,-
 • Toddlekind Ocean Leaves Vloerkleed
  53,90 Adviesprijs 0,-
Filteren

8 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader