Babypark Giftbox

24 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Little Chums Slofjes Mouse Newborn

  Deze stijlvolle Laessig Little Chums Slofjes Mouse Newborn zijn perfect voor je pasgeboren kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Natural Rubber Bijtring Butterfly

  De Laessig Natural Rubber Bijtring Butterfly zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  20,95

  19,99

 • Quick view

  Laessig Naturel Rubber Bijtring Butterfly

  De Laessig Naturel Rubber Bijtring Butterfly zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  20,95

  19,95

 • Quick view

  Laessig Natural Rubber Bijtring Strawberry

  De Laessig Natural Rubber Bijtring Strawberry zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  20,95
 • Quick view

  Laessig Naturel Rubber Bijtring Snail

  De Laessig Naturel Rubber Bijtring Snail zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Dog

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Dog heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Cat

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Cat heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Natural Rubber Bijtring Hedgehog

  De Laessig Natural Rubber Bijtring Hedgehog zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  20,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Speenkoord Mouse

  Met deze Laessig Little Chums Speenkoord Mouse heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord kun je door middel van een clip eenvoudig aan de kleding van je kindje vastmaken.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Anti-Slip Sokjes

  Met de Laessig Anti-Slip Sokjes maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van anti-slip zooltjes, waardoor je kindje niet zomaar uit kan glijden.

  12,95

  9,90

 • Nieuw!
  Quick view

  Laessig Little Forest Slabbetjes 5 Stuks

  Met de Laessig Little Forest Slabbetjes 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 5 stuks geleverd.

  Normale prijs: 28,95

  Special Price 26,50

 • Quick view

  Laessig Little Chums Wood / Sillicone Bijtring

  De Laessig Little Chums Wood / Sillicone Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een verkoelend effect wanneer je het vooraf in de koelkast te bewaart.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Newborn Gots Sokjes

  Met de Laessig Newborn Gots Sokjes maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van een omgeslagen band aan de bovenkant, waardoor de sokjes om de voetjes van je kindje blijven zitten.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bijtring

  De Laessig Little Chums Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een verkoelend effect wanneer je het vooraf in de koelkast te bewaart.
  12,90
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bandana Met Bijtring

  De Laessig Little Chums Bandana Met Bijtring is erg handig. Aan de bandana zit ook een bijtring zodat het kind het altijd bij de hand heeft. De slab kan door middel van de drukknoopsluiting open en dicht.
  8,50
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bijtring Armband

  De Laessig Little Chums Bijtring Armband zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,90
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Bijtring

  De Laessig Garden Explorer Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  9,90
 • Quick view

  Laessig Little Chums Ringrammelaar

  De Laessig Little Chums Ringrammelaar is leuk om mee te spelen en handig als bijtring. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Sneaker Sokjes Curry

  Met de Laessig Sneaker Sokjes Curry maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van anti-slip zooltjes, waardoor je kindje niet zomaar uit kan glijden.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Moon Knuffeldoekje Rust

  Hoe leuk is dit stijlvolle Laessig Moon Knuffeldoekje Rust? Het is voorzien van gekleurde labeltjes en knopen die de aandacht van je kindje zullen trekken. Gemaakt van hoogwaardig en heerlijk zacht materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Star Knuffeldoekje Olive

  Hoe leuk is dit stijlvolle Laessig Star Knuffeldoekje Olive? Het is voorzien van gekleurde labeltjes en knopen die de aandacht van je kindje zullen trekken. Gemaakt van hoogwaardig en heerlijk zacht materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Cloud Knuffeldoekje Powder Pink

  Hoe leuk is dit stijlvolle Laessig Cloud Knuffeldoekje Powder Pink? Het is voorzien van gekleurde labeltjes en knopen die de aandacht van je kindje zullen trekken. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Terry Jurkje

  De stijlvolle Laessig Terry Jurkje is een echte must-have voor jouw kindje. Het jasje heeft een leuk kleurtje en door de zachte stof zit het erg comfortabel. Het jasje is geschikt voor de koude dagen.
  34,95
 • Quick view

  Laessig Muslin Jurkje

  Het Laessig Muslin Jurkje is een echte must-have in de kledingkast van je kindje. Het jurkje heeft een stijlvol design en door de zachte stof zit het erg comfortabel. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 25,95

24 Resultaten
Trustpilot